Dobd fel a szendvicsed! 7 formabontó feltétet ajánlunk kipróbálásra

Ha a hagyományos ízek helyett egy kis izgalmat csempésznétek a szendvicsetekbe, próbáljátok ki ezeket a formabontó feltételeket, amik minden háztartásban megtalálhatók. Meg fogtok lepődni!

476255128

Az újrahasznosítás öröme

Maradt egy kevés a sült csirkéből? Ne melegítsétek újra, inkább vékony szeletekre vágva tegyétek bele a szendvicsetekbe, használjátok fel a reggelitekhez. Isteni lesz!

Egy kis olívabogyós saláta minden szendvicset feldob

Ha igazi mediterrán ízt csempésznétek a szendvicsetekbe, egy kis olívabogyóval, sült paprikával és zúzott foghagymával remek feltétet készíthettek.

Chipset bele

Nagyon különleges finomságot varázsolhattok magatoknak, ha a homogén textúrájú kenyérbe burgonyaszirmokat tesztek. A BBQ, tzatziki vagy bacon ízesítésű chips bármilyen húsféle mellé jó választás lehet.

Egy egyszerű, de nagyszerű öntet

Ha pici pikánsan savanyú ízt csempésznétek a szendvicsetekbe, keverjetek össze két csésze ecetet egy csésze cukorral, egy csipet sóval, egy evőkanál korianderrel. A maradék öntetet tároljátok hűtőben!

Próbáljátok ki a saláta önteteket is

Ha maradt még a hétvégi menü mellé készített salátaöntetből, semmiképp se váljatok meg tőle! Nagyon jó lesz az a szendvicsbe is, főleg ha finom, füstölt hússzeletek társaságában kerül bele.

Spagetti a szendvicsben? Miért ne!

Vékonyan vajazzátok meg a szendvics két oldalát, hogy a felvágott tészta odatapadjon. Tegyetek bele paradicsomszeleteket és egy kis mozzarellát.

Felejtsétek el az uborka-paprika kombinációt

A hideg zöldségek helyett dobjátok fel inkább grillzöldségekkel a szendvicseteket. Sokkal izgalmasabb ízélmény vár majd rátok, ha beleharaptok!

Szöveg: F.R.

Forrás: grubstreet.com

Fotó: Thinkstock