Bevált receptek az indián nyárra a Nők Lapja Konyha szeptemberi számában

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak… – de enni attól még kell! Az indián nyár kiszámíthatatlan időjárására gondolva egyaránt készültünk könnyű, zöldséges ételekkel és levesekkel, valamint laktató húsokkal, hogy mindenki megtalálja a számára ideális fogást. Rajta!

nyitó-szeptember

Elkezdődött az iskola és a szabadságok ideje is lejárt, ami egyet jelent a kapkodós hétköznapokkal. A dolgozó anyák és apák tudják, hogy kincset ér minden olyan recept, amit 20-30 perc alatt el lehet készíteni, így szeptemberi számunkban rájuk is gondolunk. Villámgyors tízórai- és vacsoraötleteink között csupa olyan finomságot gyűjtöttünk össze, amit valószínűleg a gyerekek sem fognak kifogásolni. Sőt, ennek megkoronázásaként egyszerű süteményreceptekkel is készültünk, nehogy az édesszájúak úgy érezzék, kimaradnak a jóból. :)

És ha már sütemény, nem feledkezhetünk meg arról, hogy almaszezon van: olyan mennyei almás desszerteket szedtünk csokorba, amelyeket egyszerűen vétek lenne nem kipróbálni! Persze csak annak jár édesség, aki rendesen ebédelt, így a hétvégi családi étkezések idejére borral készült, szaftos húsételeket is hoztunk Tobai Róbert tolmácsolásában.

0001(3)

Ha ti is fázósak vagytok, arra is van megoldásunk négy mennyei leves formájában, melyekhez négy különböző gombócot is ajánlunk.

Ami a szokásos rovatainkat illeti, a magazinban ezúttal is megtaláljátok a 160 grammos diéta mintaétrendjét, étkezésekre lebontva, de készültünk pénztárcakímélő receptekkel is, szeptemberben a töltött paprikák kerülnek szó szerint terítékre.

0001

És amivel még biztosan számolhattok: tésztaételek szezonális zöldségekkel, variációk zöldséges pirítósra, sőt, a kenyérsütés rejtelmeibe is beavatunk titeket néhány oldalon keresztül!

Ne feledjétek, a Nők Lapja Konyhában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.