HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE:
4 egész csirkecomb, filézve | olaj | 10 dkg füstölt szalonna | 4 fej vöröshagyma | 80 dkg hámozott, darabolt paradicsom (2 konzerv) | 4 darab tölteni való paprika | 2 közepes cukkini | só, bors, majoránna
1. A filézett csirkecombokat besózzuk, kevés olajon serpenyőben pár perc alatt elősütjük mindkét oldalukat, majd egy magas falú tepsibe tesszük.
2. Rászórjuk a feldarabolt füstölt szalonnát, majd a tisztított, félkarikára vágott vöröshagymát is rátesszük. A paradicsomot ráöntjük, a paprikát karikára vágjuk, ezt is mellérakjuk.
3. A karikára vágott cukkinit is beletesszük, sózzuk, borsozzuk, majoránnával megszórjuk. 160 ºC-on 50 perc alatt készre sütjük.
ELKÉSZÍTÉS: 35 PERC
SÜTÉS: 50 PERC
KALÓRIA: 435 KCAL/ADAG
A receptet a Nők Lapja Konyha 2016/5. számában olvashatjátok.
Recept: Tobai Róbert
Fotó: Gyugyi Péter