A másik emberbe vetett bizalom nélkül nem érdemes élni, de aki nem vigyáz, azt könnyen elárulhatják.

A tavasz mindenkit megbizserget: az ember végre megint örül az életnek, szerelemnek, barátságnak, jó időnek. Természetesen semmi baj azzal, ha bennünket is magával ragad az optimizmus, hiszen régóta várunk a frissességre és a megújulásra. Fontos viszont, hogy a hurráoptimizmus miatt ne felejtkezzünk meg a józan elővigyázatosságról sem. Egyes csillagjegyek – akár azért, mert többnyire naivan bíznak a másik emberben, vagy épp azért, mert olyan impulzívak és szelesek, hogy döntéseiket nem, vagy alig fontolják meg – a következő időszakban különösen ki lesznek téve annak, hogy akár magánéleti, akár üzleti kapcsolataikban átverjék, sőt, akár el is árulják őket.

Lássuk, melyik az a három csillagjegy, aki ha nem vigyáz, csúnyán elárulhatják idén márciusban.

Kos (március 21.–április 19.)

Az ebbe a csillagjegybe tartozó emberek kifogyhatatlan energiáikról, megrengethetetlen önbizalmukról és magabiztosságukról ismertek. Ezért talán még ők maguk sem gondolnák, hogy milyen könnyen meg lehet őket téveszteni. Mivel nagyon sokszor hoznak döntést alapos megfontolások nélkül, csak az aktuális érzelmeikre, lelkesültségükre hagyatkozva, sok esetben nagyon kiszolgáltatottá válnak például az internetes csalásokkal, piramisjáték-szerű üzletekkel szemben. Mivel hajlamosak nagyobb kockázatot vállalni anélkül, hogy alaposan felmérnék a helyzetet, előszeretettel ugranak fejest a gyors, és könnyű sikert ígérő ajánlatokba és a túl szép hogy igaz kapcsolatokba is. Idén tavasszal jó lesz vigyázniuk, mert előfordulhat, hogy olyasvalaki árulja el őket pénzügyileg, aki egyébként nagyon közel áll hozzájuk. 

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak jegyűek együttérző és empatikus természetű emberek, akik elsőre inkább a jót feltételezik a másikról. Ez a hozzáállás az élet számos területén előre vihet, de sajnos az is igaz, hogy a Halak emiatt fogékonyabbak lehetnek a manipulációra vagy a megtévesztésre is. Mivel többnyire a legjobbat látják másokban, és magukból kiindulva nem feltételeznek rossz szándékot, ezért figyelmen kívül hagyhatják azokat a figyelmeztető jeleket, amik másoknak azonnal feltűnnek. A Halak csillagjegy szülötteit idén tavasszal érzelmileg mélyen megérintheti egy másik ember, de nem biztos, hogy szándékai maradéktalanul tisztességesek. Hogy áruló volna? Nem biztos. De érdemes lassan, megfontoltan haladni az ismerkedéssel, ha a jóhiszemű Halak nem akar csalódni. 

hűtlenség megcsalás szerelem

Mi lehet, hogy bízunk, más viszont úgy van vele, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad (Fotó: Getty Images)

Ikrek (május 21.–június 21.)

Az Ikrek jegy szülöttei kíváncsi és igen szociális emberek, akik különösen nagyra értékelik az emberi kapcsolatokat. Ez remek. Viszont sokszor megesik velük, hogy ez a kapcsolódási vágy nagyon kiszolgáltatottá teszi őket. Az Ikrek jegy szülötteivel például gyakran fordul elő, hogy mások véleménye befolyásolja őket, vagy hogy bedőlnek valamilyen téves információnak, vagy olyan közösség szippantja be őket, ami nem szolgálja a javukat. Idén tavasszal arra kell, hogy ügyeljenek, hogy gondosan válogassák meg, kivel, kikkel töltenek sok időt, és fogjanak gyanút, ha úgy érzik, valaki mindenáron irányítani szeretné őket. Lehet, hogy csúnya árulás lesz a vége.

Azt már tudjuk, kinek kell résen lennie márciusban. Mutatjuk melyik az a 3 csillagjegy, amelyik kérdés nélkül hátbaszúr. 

Kiemelt kép: Getty Images