Hajdú Péter születési horoszkópjában kiemelt az az életterület, amely a láthatatlan világgal kapcsolatos. Ebből arra következtethetünk, hogy érdekli az ezotéria. Izing Klára interjúja.

Ezt túlzásnak tartom. Tény és való, hogy még főiskolás koromban többször megfordultam Kiss J. Zsolt asztrológusnál képletelemzésen. Tudom, hogy a Kos jegyében születtem, Szűz az aszcendensem, és azt is, hogy amikor világra jöttem, akkor a Vénusz a Bika jegyében tartózkodott.

Ha a születési horoszkópjára pillantok, az első dolog, ami szembetűnik: pénzcsináló. Szinte a vérében van a pénz előteremtése. Azt is mondhatnám, amihez nyúl, az arannyá válik.

Nyilván értek a pénzszerzéshez, hiszen az anyagi helyzetem jónak mondható. Az is igaz, hogy amilyen üzletekbe eddig belevágtam, azok anyagilag sikeresek lettek. De úgy gondolom, hogy az ismeretségi körömben vannak sokkal intuitívabb és gazdagabb vállalkozók. Az átlagemberhez képest tehetős vagyok, de a többszörös milliárdosoktól még nagyon messze állok.

A horoszkópjában a Vénusz – amely a pénz jelölője is – együtt áll az Algol állócsillaggal, ami arra utal, hogy a félelmei is elsősorban az anyagiakkal kapcsolatosak.

Szerintem ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül. Minden ember fél a kiszolgáltatottságtól. A szegénység ugyanolyan kiszolgáltatott helyzet, mint ha valaki beteg, és ezért másokra szorul.

Milyen családból származik?

Középosztálybeli, átlagos családból, panellakásban nőttem fel, Gödöllőn. Amikor a szüleim elváltak, akkor az édesanyám egyedül tartott el. Mindent megkaptam tőle. Az első lakásomat már a saját pénzemből vettem, de az első autómat tőle kaptam. Ugyan külföldre csak ritkán jutottunk el, de minden évben nyaraltunk a Balatonnál.

A képlete szerint az édesanyjával nagyon szoros a kapcsolata.

Igen, nagyon jó a viszonyunk, minden nap beszélünk telefonon, és hetente, de maximum kéthetente találkozunk is.

A Neptunusz helyzete alapján a családjában nagyobb titkok lehetnek.

Nincs semmi titkom, mert az újságok már megírták, hogy az édesapámmal megromlott a kapcsolatom. Úgy halt meg, hogy nem tudtunk elköszönni egymástól.

Mi volt ennek a rossz viszonynak az oka?

Nem szeretnék erről beszélni, annyit elárulok, hogy én mindent megtettem, hogy a kapcsolatunk jó legyen, de sajnos ez két emberen múlik.

A horoszkópban a 8-as ház kiemeltsége arra utal, hogy a háttérben állva lehet igazán sikeres anyagilag.

Nyilván műsorvezetéssel nem lehet sok pénzt keresni. Inkább mint producer találhatom meg a számításaimat.

A horoszkópja alapján azért kapja a sorstól a pénzt, hogy ebből adományozzon másoknak.

Jótékonykodom, de ezt nem verem nagydobra. Például minden évben szegény gyerekeket látok vendégül az éttermemben. Beteg gyermekeket is támogattam. Többször előfordult, hogy a tévéműsoromban gyűjtöttem pénzt rászorulóknak, megesett, hogy egy házra való összeg jött össze egy fedél nélkül élő családnak, akiket a vörösiszap-katasztrófa sújtott.

A szegénységen túl mi az, amitől fél?

Hipochonder vagyok, így a betegségektől is. Talán ez is oka volt annak, hogy létrehoztam egy magánorvosi központot Törökbálinton. Én építtettem, berendeztem, ám a fenntartása során olyan sok dolgom akadt, hogy végül inkább bérbe adtam.

Az interjú folytatását a Nők Lapja Ezotéria 2019/5. lapszámában olvashatjátok el.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Németh Gabriella