Médiumok, krízislátomások és elátkozott dinasztiák a legújabb Nők Lapja Ezotériában

Új számunkban a médiumok kerülnek a középpontba, de olvashattok ősmagyar táltosokról, táncoló asztalokról, hipnózisról, sőt elmerülhettek a krízislátomások és a misztikus erejű gyűrűk titkaiban is. Tartsatok velünk ezúttal is! A magazint szeptember 18-tól keressétek az újságárusoknál!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva! 

Galéria | 12 kép

Kedves Olvasó!

Talán van már húsz éve annak, hogy szeánszokon vettem részt. Aki tartotta, nem volt médium. Egyedül teremtett kapcsolatot a másik dimenzióval. Kezdetben minden rendben ment, a jövővel kapcsolatos kérdésekre olyan válaszok érkeztek, amelyek mind igaznak bizonyultak. Zita végül az asztalkázás rabjává vált. Csip-csup ügyek miatt is a másvilághoz fordult. Lassan megváltozott a viselkedése, és egyre betegebb lett. Végül olyan képzett médiumhoz fordultunk segítségért, aki elmondta, hogy barátnőmet olyan emberi lélek szállta meg, aki tele van haraggal, gyűlölettel. Olyan lénnyel került kapcsolatba, aki energiahiányos volt, ezért elszívta a barátnőm erejét, és beteggé tette. Hosszú időbe telt, amíg Zitát a képzett médium és más ezoterikus szakember meg tudta szabadítani a megszállótól. Legújabb lapszámunkban az ezotéria talán legizgalmasabb részével, a láthatatlan világból jövő üzeneteket tolmácsolókkal, a médiumokkal foglalkozunk.

Mostani lapunkban fellebbentjük a fátylat a leghíresebb elátkozott családok titkáról, és azt is eláruljuk, mi a krízislátomás, hogyan értelmezhetjük a jövőből érkező képeket.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!