Zalatnay Sarolta születésekor olyan különleges csillagállások jöttek létre, amelyeket látva elmondható, hogy a horoszkópja minden asztrológus számára valóságos csemegét jelent. A képlete alapján válhat igazán érthetővé különlegesnek nevezhető életútja. Izing Klára interjúja.

Zalatnay Sarolta

Cini nem egyszerűen a Nyilas jegyének szülötte, hanem az aszcendense, a Jupiter és a Merkúr is az állatöv legoptimistább jegyében áll. Így aztán, amikor beléptem tárnoki házába, nem okozott nagy meglepetést a cicusok és a kutyus jelenléte, akik birtokolták a puha párnákkal megrakott szobát. Hiszen a Nyilas jegyűek állnak az első helyen, ha az állattartásról vagy menhelyek támogatásáról van szó.

A hét cica és a kutya mellett van egy lovam, akit a vágóhídtól mentettem meg. Támogatom az állatmenhelyeket, segítek, amikor kell. A vakvezető kutyák képzését úgy patronáltam, hogy például a fellépésért nem kértem pénzt. De nemcsak az állatokat karolom fel, hanem az idős embereket is.

– Az aszcendenseden létrejött bolygócsoportosulásból arra lehet következtetni, hogy nagyvonalú, jóindulatú és könnyen kihasználható ember vagy.

– Pontosan így van. De engem ez nem zavar. Például nem jelentett problémát a párkapcsolataimban, hogy általában én kerestem jobban, és én adtam a közös életünkbe többet. Azt vallottam, ha összetartozunk, akkor az fizesse az életet, akinek van miből. Talán az utolsó kapcsolatom azért sikerült félre, mert abban a viszonyban túl sokat adtam, erőmön felül vállaltam.

– A Mars helyzetéből egyértelműen látszik, hogy ha külföldön maradsz, óriási nemzetközi karriert futhattál volna be.

– Ezzel tisztában voltam. Amikor az Omega együttessel Londonban turnéztunk, nagy lehetőségek álltak előttünk. Az Omega volt a Red Star, én pedig a Red Sarolta. Különlegesek voltunk, hiszen Kelet-Európából, egy kommunista országból jöttünk. Bebizonyítottuk, hogy mi is tudunk jó zenét csinálni.

– Miért jöttél haza?

– Elsősorban nagyon erős volt a honvágyam. Illetve a politikai következményekkel is számolni kellett, mert azt mondták, ha maradok, akkor később már nem jöhetek vissza. Vagy nem engedik ki hozzám az édesanyámat. Nem tudtam elképzelni az életemet nélküle. Ezek voltak azok az okok, amelyek miatt hazajöttem.

– A Szaturnusz a karmajelölő, amely a születési képletedben arról árulkodik, hogy sorsfeladatod ebben az életben megtanulni a pénzzel felelősségteljesen bánni.

– Azt hittem, az a karmám, hogy a színpadon álljak, énekeljek, szórakoztassam az embereket, jókedvet vigyek mások életébe. Soha nem voltam pénzcentrikus. Jó volt, hogy meg tudtam venni mindazt, amit akartam, hogy a vágyaimat az anyagiakkal valóra tudtam váltani. Ezt a karmámat valószínűleg már nem fogom tudni teljesíteni. A felelőtlenség miatt meg is kaptam a büntetésemet. Az biztos, hogy nem születtem üzletasszonynak.

– A Vénusz helyzete alapján elmondható, hogy minden kapcsolatba úgy mentél bele: ez most komoly, ez életem végéig kitart.

– Igen, de az életnek ezen a területén nem volt szerencsém. Ha vissza lehetne menni az időben, és változtathatnék a dolgokon, akkor a szerelmi kapcsolataimban kitartóbb, türelmesebb, nyugodtabb lennék. Ugyanis ezek a viszonyok általában azért mentek szét, mert hirtelen, egyik pillanatról a másikra döntöttem úgy, hogy legyen vége. Gondolom, hogy ez azért történhetett így, mert a Nyilas tüzes, szenvedélyes jegy.

– Nem annyira a Nyilas, mint inkább a Nap és az Uránusz számlájára írható. Ami azt jelenti, ha valami nem tetszett, akkor nyomban búcsút intettél a partnernek.

– Így van, az is megtörtént, hogy mindenféle komolyabb indok nélkül szakítottam. Tisztában voltam vele, hogy ez nagy hibám, de nem tudtam rajta változtatni.

– Akartál gyereket?

– Igen, próbálkoztam hagyományos úton és beültetéssel. De a Jóisten nem adta meg, hogy gyermeket szüljek.

A teljes interjút a Nők Lapja Ezotéria magazin legújabb számában olvashatjátok el, ami január 16-tól kapható az újságárusoknál!

Szöveg: Izing Klára
Fotó: SMAG, Nagy Zoltán / Archív