„Meg kell tanulni várni” – Interjú Falusi Mariannal

Falusi Mariann születésekor olyan különleges csillagállások jöttek létre az égbolton, amelyek nemcsak kivételes életutat mutatnak, hanem arról is árulkodnak, hogy az énekesnő élete ajándék karma. A korábbi életek jótettei révén a jelen élete úgy alakul, hogy elégedett lehet. Izing Klára interjúja.

Falusi Mariann

Amikor Falusi Mariann születési horoszkópját kiszámítottam nagyon csodálkoztam. Ugyanis amikor az énekesnő napvilágot, olyan ritka konstelláció jött létre, amelyet az asztrológusok királytrigonnak neveznek. Ez pedig nemcsak az ajándék karmát jelenti, hanem azt is, hogy az élete során isteni védelemben van része: mintha a Teremtő figyelmének középpontjában állna. Ő az, akiről a gondviselés soha nem feledkezik meg…

Mindezt nagyon jó hallani, és valóban elégedett vagyok az életemmel. Ha visszatekintek a sorsom alakulására, akkor tennék másként, ugyanúgy cselekednék, mint eddig. Ha lehetne választani, a következő életem is ugyanolyan legyen mint ez, a mostani. Mert ebben szabadnak érzem magam, amikor azt tehetem, amit szeretnék, a cselekedeteimben nem korlátoz senki és semmi.

A születési horoszkópodban a bolygók közötti sok jó fényszögkapcsolat mellett a Hold helyzete arról árulkodik, félsz a betegségektől. Különösen azért, mert a családodban is előfordulhattak olyan problémák, amelyek nehezebbé tehették egy rokon életét.

Ez így van. Említhetném apukámat, aki nem kapta meg a gyermekbénulás elleni Sabin-cseppeket, és emiatt nem tudta úgy használni a kezét, ahogyan az egészséges emberek. Neki például nagyon sokat kellett gondolkodni azon, hogyan oldja meg mindazt, ami másnak egyszerű és természetes. Vagy ha az egészségről van, akkor mondhatnám, hogy már az anyaméhben megtapasztaltam, az egészség a legfontosabb. Amíg anyukám várandós volt velem, egyfolytában azt plántálta belém, hogy egészséges legyek. Talán ez az oka annak, hogy nem adom át magam a betegségeknek.

A csillagok állása alapján a sors valószínűleg olyan helyzetet fog teremteni, amikor beteg gyerekeken kell segítened. Például koncertet adni, illetve támogatókat keresni, akik főként anyagilag nyújtanak segítséget a számukra.

Ez nem újdonság, az elmúlt harminc év alatt számtalan esetben jártunk gyermekkórházban, és folyamatosan megkeresnek bennünket karitatív szervezetek. A jövőben is tervezünk jótékony fellépéseket. Fogalmam sem volt arról, hogy ez a karmikus feladatom, de a sors ebben is a segítségemre volt, mert a saját utamra terelt.

A csillagok állása azt is mutatja, hogy a gyermektelenség nem okozott neked problémát.

Így van, nem szenvedtem attól, hogy nem leszek anya.

Édesanyád mit szólt ahhoz, hogy nem lesz unokája?

Nem akart rábeszélni a szülésre. Persze azt többször elmondta, mennyire szívesen lenne nagymama. Anyucikám érzelmileg is rendkívüli intelligens ember: elfogadta, hogy az unokázás kimarad az életéből.

A karmajelölő bolygók helyzete alapján elmondható, hogy Lang Györgyihez erős, előző életekbeli szálak fűznek. Azzal, hogy most is aktívan dolgoztok, olyan, mintha szülő-gyermek kapcsolat lenne közöttetek.

Az biztos, hogy mi nemcsak ebben az életünkben találkoztunk, és az sem a véletlen műve, hogy a sorsunk a jelenben ilyen szorosan összefonódott. Inkább azt mondanám, hogy olyan érzés, mintha testvérek lennénk. Természetes számomra, hogy mindent megteszek érte, amit csak tudok.

A Vízöntő aszcendenseddel és a Kosban álló Merkúrral nagyon fontos, hogy első legyél.

Pontosan így van. Ám ez nem azt jelenti, hogy mindenkin átgázolva, bármi áron győztes akarnék lenni. Ezért nem vetkőzöm ki magamból. De valóban szeretem a siker érzését, ám csak akkor, ha úgy érzem, hogy tényleg a tőlem telhető maximumot megtettem érte. Ha nem így van, akkor rémesen gyötör a lelkiismeret-furdalás.

A Nap helyzetéből arra lehet következtetni, hogy pénzügyek dolgában nem állsz a helyzet magaslatán.

Kétségtelen, hogy jó Bika módjára szeretem a pénzt. Azért szeretek sokat keresni, hogy el tudjam költeni, olyasmikre, amik örömet szereznek. A házam huszonöt éves, majdnem ugyanennyi idős a hűtőm és a mosógépem is. Van egy tizennégy éves autóm. Vagyis ezek a dolgok nem szereznek örömet, és nem akarok felhalmozni semmit sem.

Mi tesz anyagilag boldoggá?

Szívesen áldozok az utazásra. Szinte bejártam már a világot.

Hol nem voltál?

Ezt nehezen tudnám összeírni. Maradt még bőven úti cél.

A világ melyik pontja gyakorolt rád nagy hatást?

Azt vártam, hogy India majd elvarázsol, a világnak ez a misztikus tája megérinti a lelkemet. De nem így történt. Talán azért, mert igazi férfivilágba csöppentem. Peru viszont elképesztő hatással volt rám. Én is azok közé tartozom, akik azt mondják, hogy nem emberi kéz építhette mindazt, ami ott látható. Talán tényleg űrlények járhattak arrafelé, és hozhatták létre azt a civilizációt. Persze tudom, hiszen mindent elmagyaráztak, hogyan alakították ki a piramisokat. De ott olyan különleges rezgés érezhető, ami elindítja az ember fantáziáját…

Ezek szerint fogékony vagy a misztikára.

Igen. Titokzatos érzéseket éltem át például Kambodzsában, az ezüst aljú templomban. A talpam alatt felforrósodott az ezüstből készült tégla. Megkérdeztem az útitársamat, hogy ő is ugyanazt érzi-e, mint én. De ő csak értetlenül nézett rám. Ekkor egy szerzetes hozzám hajolt, és többször azt suttogta: Sun head. (Nap-fej – a szerk.) Vagy amikor a Budapestre érkező Buddha-ereklyéknél álltam, megmagyarázhatatlan „földöntúli”, gyomorszorító érzés kerített hatalmába. Nem hagyhatom ki a Pápua Új-Guineában történteket sem. Beültünk egy fatörzsből kivájt kenuba, és három napon keresztül mentünk a Sepik folyón. Az éjszakákat különböző családoknál töltöttük. Ebben a mélyen természetközeli környezetben olyan álmaim voltak, amelyek sem az utazás előtt, sem utána soha többé nem fordultak elő. Álmaimban találkoztam az összes halottammal, illetve egészen konkrét útmutatást kaptam, hogy amikor hazajövök, mit és hogyan kell tennem. Ám mindezen tapasztalatok hatására mégsem érzem úgy, hogy nekem az ezotériával foglalkoznom kellene.

Valóban nincs benne a horoszkópodban, hogy az ezotéria az utad. Viszont az kristálytisztán látszik, hogy félsz a haláltól.

Falusi Mariann válaszát és az interjú folytatását a Nők Lapja Ezotéria 2018/02. lapszámában olvashatjátok! 

Szöveg: Izing Klára

Fotó: TV2