Utazás a teremtő képzelet világába a Nők Lapja Ezotéria legújabb lapszámában

Hogyan működik az agykontroll? Mi is az a pszichoszomatika? A fantáziánkkal tényleg teremteni tudunk? Az úgynevezett "teremtő eljárások" napjainkban a reneszánszukat élik, ezért a Nők Lapja Ezotéria legújabb számát ezek bemutatásának szenteltük! Jó olvasgatást kívánunk!

Kattintsatok a képre, és „lapozzatok bele” a magazinba!

Galéria | 11 kép

Kedves Olvasó!

Barátnőm és a férje kilenc évig tartó próbálkozását nem kísérte gyermekáldás. Aztán agykontrolltanfolyamról olvasott egy hirdetést, és rábeszélt, hogy vegyünk részt az előadásokon. A reklám szerint ugyanis van olyan nő, aki a módszer segítségével képes volt a testmagasságát 5 centivel növelni. Ha ez igaz, akkor talán neki is sikerül ezzel az eljárással teherbe esni… Úgy végeztem el a tanfolyamot, hogy közben erősen kételkedtem abban, hogy a képzeletünkkel valóban teremthetünk. Aztán a barátnőm igazolta, hogy az agykontroll igenis működik: a tanultakat otthon is alkalmazta, és a kurzus befejezése után két hónappal várandós lett. Azóta vagyok az agykontroll lelkes híve, és hiszek az olyan módszerekben is, mint a vizualizáció, a meditáció, amelyek ősidők óta ismertek, és valaha a mágia részét képezték. Mivel az úgynevezett teremtő eljárások napjainkban a reneszánszukat élik, ezért most részletesen bemutatjuk őket. Illetve azt, hogyan érhetünk el a képzeletünk révén sikereket. Legújabb lapszámunkban két híresség – Maria Callas és Tom Jones – horoszkópját arról is vallatjuk, milyen konstellációknak köszönhetik a világhírt.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek, vagy az alábbi képre különleges karácsonyi akciónkért!

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!