„Elfogadom a sorsomat” – Interjú Weisz Fannival

Weisz Fanni a Szűz jegyének szülötte. Horoszkópja arról árulkodik, hogy azért született a fogyatékosság karmájával, mert többéletnyi tapasztalatot kíván megszerezni egyetlen élet alatt: most, a jelenben.

Weisz Fanni, siket modell rendszeres nyilvános szerepléseivel nagyon sokat tett és tesz a fogyatékos emberek elfogadtatásáért. Születési horoszkópja szerint azért jött a világra siketen, hogy élére álljon a fogyatékos emberek csoportjának, és meg tudja mutatni, így is lehet teljes életet élni. Ezzel a hibával tud kitűnni az átlagból, és teljesíteni karmikus feladatát.

A csend világa nekem természetes, a siketséget pedig nem tartom betegségnek. Elfogadom a sorsomat. Jól mutatja a képletem, nagyon fontos nekem minden siket és nagyothalló esélyegyenlőséggel kapcsolatos ügye. De leginkább az, hogy a hallók és siketek között felépítsem azt a láthatatlan hidat, amely ma még sajnos nem létezik. Sokan félnek tőlünk, megmagyarázhatatlan módon tartanak a velünk való kommunikációtól, nehezen nyílnak meg. Fő célom, hogy ezeket az előítéleteket segítsem leküzdeni.

A fogyatékkal élőkről az ezoterikus vélemény az, hogy egyszerre többéletnyi karmát dolgoznak le, azért vállalják a jelenben az egészségesekkel szembeni hátrányt.

Ezzel teljes mértékben egyetértek. Rengeteg dolgot végzek, amelyek mindegyike rendkívül fontos nekem. Modellkedem, modelliskolában tanítok, elkezdtem aktívan képezni magam a színművészet terén, autóvezetést tanulok, saját vállalkozásomat viszem, és nem utolsósorban igyekszem jó párja, társa lenni a kedvesemnek, Péternek, aki tavaly nyáron megkérte a kezem. A közös életünk kialakítása is teljes odafigyelést kíván.

Izgalmas, hogy egyszerre ennyiféle tevékenységet végzel, de nem erre gondoltam. Hanem arra, amit a karma törvénye kimond, miszerint a fogyatékosok olyan kiszolgáltatott helyzetet vállalnak, amikor egy életen keresztül sokkal több élményre, tudásra tesznek szert, mint az egészséges emberek.

Igen, ez igaz. Korábban már olvastam valahol, és teljesen egyetértek azzal, hogy a fogyatékkal élők nehéz karmát vállalnak magukra, hiszen ebben a különleges helyzetben egyszerre tanulnak és tanítanak. Például a környezetüknek tanítják meg a fokozottabb odafigyelést, a gondoskodást, az elfogadást. Azt is olvastam, hogy a fogyatékos emberek között vannak, akik igen intenzív belső életet élnek, ami kifelé nem látszik, és ami a lelkük számára nagy megtisztulást, előmenetelt, emelkedési lehetőséget jelent. Ebben lehet valami, el tudom fogadni ezeket a megállapításokat.

A karmával foglalkozók között akadnak, akik a fogyatékosságot másként magyarázzák. Úgy gondolják, ezek a problémák azért alakulhatnak ki, mert az illető az előző életében a törvény ellen lázadt, vagy éppen súlyosan bántalmazott másokat.

Ehhez azért nem tudok hozzászólni, mert ez felveti a reinkarnáció lehetőségét. Én viszont nem tudom elképzelni, hogy a sorstól lehetőséget kapunk több életre. Talán, ha idősebb leszek, és több olyan tapasztalatra teszek szert, amely az ezotériával kapcsolatos, akkor a véleményem változni fog.

Roppant izgalmas a születési képletedben a Hold helyzete, amely az anyát és az idősebb nőket jelenti. Ebből arra lehet következtetni, hogy a választottad miatt konfliktusba kerülhetsz ezekkel a személyekkel.

Sajnos így van, de erről nem szeretnék beszélni. Ez változhat a későbbiekben?

A csillagok állása alapján nem. Vagyis teljesen mindegy lesz, hogy ki a kedvesed, nem tudják őt elfogadni.

Akkor ez a helyzetet is tanulási lehetőségként fogom fel.

A horoszkópodban három bolygó együttállásából arra lehet következtetni, hogy nemcsak szerencsés vagy, hanem az emberek nagyon szeretnek.

Nem tudom, hogy szerencse kérdése-e, de igyekszem teljes és boldog életet élni. Alapvetően elégedett vagyok a sorsom alakulásával. Kiegyensúlyozott és jókedvű vagyok, valószínűleg ez sugárzik rólam. A felém irányuló szeretetet érzem, és ennek nagyon örülök.

Hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezel, a regenerációs készséged is fantasztikus.

A környezetem fáradhatatlannak tart. Nagyon szeretek állandóan mozgásban lenni. Ám éppen ennyire fontos a nyugalom is. Vagyis a nyüzsgés és a pihenés arányban állnak egymással. Ám nekem nem okoz nehézséget egyedül lenni, nem tartok a magánytól sem. A hektikus hétköznapokba mindig beépítek pihenőidőket. Fontos, hogy legyenek olyan pillanatok, amikor magam vagyok, mert ekkor tudok energiával töltekezni.

A Plútó helyzetéből arra lehet következtetni, hogy az évek múlásával beleáshatod magad az ezotériába.

A Fannival készült interjú folytatódik a Nők Lapja Ezotéria 2017/4. hasábjain.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: SMAG/Olajos Piroska