Bűneik miatt és legendás szerelmüknek köszönhetően emlékszik rájuk máig a világ. Az egyikért megvetik, a másik miatt szinte irigylik őket az emberek. Egyikük sem volt szerencsés, mert akkor esetleg egészen másképp alakult volna a sorsuk.

Bonnie Parker 1910. október 1-jén született Texasban. A kislány korán, négyévesen félárva sorsra jutott, elveszítette édesapját. Szegénységben élt, de a körülmények ellenére iskolatársai és tanítói szerették. Volt miért, mert szép volt, és tehetséges. Verseket írt, sőt gyakran szerepelt helyi politikusok szónoklatai előtt. Jó hangulatot tudott teremteni, mielőtt komoly dolgokat hallott volna a közönség. A színpadról, a világot jelentő deszkákról, hírnévről álmodott, talán teljes joggal.

A szépséges csaló

Azt ugyan nem tudjuk, hogy hány órakor született, de napházhoroszkópja mégis nagyon sokat elárul róla. Például születésekor a Nap szorosan együttállt a Marssal, a Mérleg jegyében. Határozott, igen erős egyéniség volt ennek köszönhetően. Szinte férfias lendülettel cselekedett, ha kellett. A Mérleg jegyűeknek általában – így pedig különösen – fontos a társ. Legyen az barát, szerető, férj vagy feleség. Partneréért mindenre képes, a végsőkig harcol érte, ha kell. A másik lehetőség az, hogy örökké a partnere ellen lázad. A Jupiter az első napházban található. Az Uránusz és a Neptunusz egymással szembenáll, és a legrosszabb fényszöggel támadják a Jupitert. Az ilyen ember nem tiszteli a törvényt. Szinte soha nem jár egyenes úton, a minden ködösítő Neptunusz csalóvá vagy csalás áldozatává teheti. Az Uránusz ebben a helyzetben bizarr, megvalósíthatatlan ötleteket ad. A törvénytől és minden más rendtől függetlenül akar élni, akinek ilyen bolygóállása van. Mindezen nem sokat segít, hogy okos, értelmes, sőt jóravaló ember lehetett volna, ha inkább a Szűz jegyében lévő bolygók hatása érvényesül. A horoszkópot nézve azt mondhatnám neki, hogy „tud partnert választani”, csak nagyon rosszul. Jó tanácsot nem adhatnék, mert ennek ellenére képtelen egyedül élni. A szép ábrándok, a Broadway csillogása, az álmok hamarosan szertefoszlottak, mert a 16. születésnapja előtt hat nappal férjhez ment. Három év múlva, 1929-ben különköltöztek, soha nem váltak el. Férje egyébként börtönbe került emberölés vádjával.

Bonnie és Clyde szerelmének asztrológiai elemzése a Nők Lapja Ezotéria 2017/2. számában folytatódik.

Szöveg: Dr. Janák Lajos

Fotó: Getty Images Hungary