Angyali meglepetések a Nők Lapja Ezotéria 10. születésnapi lapszámában

Különleges nap a mai, de nem a csillagállások vagy bolygókonstellációk miatt, hanem azért, mert születésnapját ünnepli a Nők Lapja Ezotéria!

ezo-nyito

Jubileumot ünneplünk: tíz éve, az asztrológiai újév kezdetén jelent meg magazinunk első száma. Az időpont megválasztása nem volt véletlen, a jó fényszögkapcsolatok sikert és tartósságot ígértek a jövőre nézve – és milyen igazuk lett!  Ennyi idő után is itt vagyunk, és ezúttal is olyan témákat hoztunk, amelyekkel titeket, kedves Olvasók, egyszerre informálhatunk és szórakoztathatunk.

Kezdjük mindjárt néhány hírességgel. Szinetár Dórával, Szűcs Judith-tal és Müller Péterrel készült interjúink mellett, olvashattok az ezotéria nagyasszonyáról, Szepesi Máriáról, aki idén lenne 109 éves, Popper Péterről, aki a reinkarnációval kapcsolatos kételyeit osztja meg néhány oldalon keresztül, és dr. Lajtner Tamással való beszélgetésünket is megosztjuk veletek – Tamás a gondolati energiával való gyógyulással foglalkozik. Mellettük olyan nagymesterek életútját is végigkövetjük, mint Buddha, Jézus, Mózes vagy épp Bölcs Salamon.

ezo-kép2

A harmónia jegyében két igen elterjedt betegség, a pikkelysömör és a PCOS, azaz a policisztás ovárium szindróma lelki oldalát is vizsgáljuk. A megbetegedések megelőzésére koncentrálva az énidő életünkben betöltött szerepét boncolgatjuk, valamint a hullámvölgyek tanúságát is levonjuk.

A misztika vizére evezve egy olyan témának járunk utána, ami már többször is szerepelt a lapban, de még mindig lehet róla újat mondani: ez az angyalok világa. Plusz 40 oldalas ünnepi angyalmellékletünkben a személyes őrangyalokon át egészen az angyalhoroszkópig mindent megtalálhattok.

ezo-kép1

A magazin vége felé legendás látomások nyomába eredünk, sőt, utánajárunk a Hattyúkirály és a testnélküli testtudat misztériumának is.

Kedvencekből sem lesz hiány, Kövesi Péterrel előző életeket kutatunk, dr. Janák Lajossal Bonnie és Clyde halálos szerelmét vizsgáljuk a horoszkópjukon keresztül, de természetesen a szokásos horoszkóp sem marad el ebből a lapszámból sem! ;)

Ne feledjétek, a Nők Lapja Ezotériában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.