Siker vagy kudarc vár rád? Heti horoszkóp április 17-től

Kétesélyesen alakulhat a csillagjegyek sorsa a héten – a legapróbb döntésen is nagyon sok múlhat.

Kos:

Felemás helyzet alakulhat ki a munkában, megélhetésben. Előfordulhat, hogy egyszerre éled át a sikert és a kudarcot. De most olyan hihetetlenül nagy energiával rendelkezel, hogy nincs olyan helyzet, amiből ne tudnál felállni. Még a veszni látszó helyzetből is nyertesen kerülhetsz ki. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos tervnek. A szerelem ege is vakítóan kék lehet…

Bika:

Adódhat egy olyan váratlan lehetőség, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani, mert ezzel megfoghatod az Isten lábát. A baráti kapcsolatoknak talán még sohasem vetted olyan nagy hasznát, mint most. Ne légy szívbajos, csak bátran add elő a kérésedet, vagy mond el a véleményedet.  Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amelyet ügyesen felhasználva előnyös, sőt, irigyelt helyzetbe kerülhetsz.

Ikrek:

Ezen a héten te lehetsz a sztár. A közösség, amelynek tagja vagy, nem csak megbecsülhet, hanem nagyra értékelhet, amitől boldogságodban talán még szárnyaid is nőhetnek. A munkában felemás helyzet alakulhat ki, amikor a sikerek mellett kudarcot is el kell szenvedned. Ez azonban nem érint mélyen, gyorsan túl tudod tenni rajta magad, és tanulhatsz is belőle. A párkapcsolatban elfogadhatatlan helyzet jöhet létre.

Rák:

A munkában, megélhetésben sikert sikerre halmozhatsz. Még az is lehet, hogy te leszel a felettesed kis kedvence, aki ennek a kiváltságos helyzetnek köszönhetően több mindent megengedhet magának. De az is lehet, hogy olyan pénz üti a markodat, amelyre talán nem is számítottál, ami kellemes meglepetésként érinthet. A házasságokban, régi együttélésekben több minden alakulhat úgy, hogy örömödben fülig érhet a szád.

Oroszlán:

A munkahelyed nem a mosoly országa. Kollégák között vannak olyanok, akik legszívesebben megfojtanának téged egy kanál vízben. De az is lehet, hogy valakinek az ostobasága miatt kell kétszer fáradnod, vagy olyasmivel foglalkozni, amihez semmi közöd sincs. Kedvez viszont az idő minden külfölddel kapcsolatos ügyletnek. Ha tanulmányokat folytatsz, sikeres lehetsz, jogi ügyek bonyolítására is kiváló az idő.

Szűz:

Ha nem lesz ezen a héten központi témád a pénz, akkor a dolgok olyan ragyogóan alakulhatnak, hogy hirtelen azt sem tudod, ébren vagy-e, netán álmodsz? Adódhat egy olyan váratlan lehetőség, amely miatt elégedettséget érezhetsz. A most induló szerelmi kapcsolatokra a szenvedély, majd később az őrült féltékenység lehet a jellemző. A meglévő viszonyokban hirtelen olyan szituáció jöhet létre, amely akár megkérdőjelezheti a kapcsolatotok jövőjét. Hallgass a megérzéseidre, melyek nem csalnak most meg.

Mérleg:

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Így leszel ezzel te is, amikor mindent meg kell tenned az egészséged megőrzése érdekében. Ha betegséggel küszködsz, akkor pedig a gyógyulásért. A házasságokban, régi párkapcsolatokban egy váratlan eseménynek köszönhetően olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt elégedettséget érezhetsz.

Skorpió:

Ha szerelemről vagy gyermekről van szó, akkor most nagyobb áldozat meghozatala sem eshet nehezedre. Még az is lehet, hogy a szeretteidért olyan dolgokat tehetsz meg, amely miatt a környezetedben többeknek elakadhat a hangja. A munkában jó teljesítményt nyújthatsz. Egyszerre többfelé tudsz koncentrálni, ezért az élet több területén arathatsz sikereket.

Nyilas:

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak nincs szerencséje a pénzügyekben. Te is így lehetsz most ezzel, mert az érzelmi életedre a siker, míg az anyagi ügyeidre a nehézség lehet most a jellemző. Szedd össze magad, és csak arra költs, amire nagyon muszáj, mert ha így folytatod, lassan a templom egere is jobban áll majd nálad. Testmozgás jót tesz testednek, lelkednek egyaránt.

Bak:

A szerelmi kapcsolatokban felemás helyzet alakulhat ki. Olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt akár képes lennél madarat fogni. Viszont olyan esemény is történhet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek, és amelyet nem tudsz elfogadni. Viszont ez a hét a kommunikáció hetének is nevezhető, így aztán tiszta vizet önthettek a pohárba, és a legbonyolultabb helyzet is megoldhatóvá válik.

Vízöntő:

Az eredményes kommunikáció hetének is nevezhető az e heti. Nincs olyan dolog, amelyet ne tudnál megbeszélni, amiben ne aratnál így sikert. Ám a pénzügyeid nem alakulhatnak most úgy, ahogy szeretnéd. De az is lehet, hogy tovább nyújtózkodsz, mint ameddig a takaród ér. Ha szülő vagy, gyermeked miatt elégedettséget érezhetsz. A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak szüksége van a te együttérzésedre.

Halak:

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Még az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt hosszabb távon anyagilag nagyon jól járhatsz. Balesetveszélyes a hét, légy sokkal figyelmesebb. A házasságokban, régi együttélésekben a társad rokonsága miatt szüksége van a támogatásodra. Amennyi terhet tudsz, vegyél le a válláról. És beszélj neki az érzéseidről…