„Megélem a jelent és a jövő felé tekintek” – Interjú Szűcs Judith-tal és lányával, Fülöp Tímeával

Míg Szűcs Judith énekesnőt érdekli a láthatatlan világ, addig lánya, Fülöp Tímea hivatásszerűen foglalkozik az ezotériával. Judithtal olyan dolgok történtek, amelyekre nincs magyarázat, Tímea pedig az ásványok és a virágok rezgéseit felhasználva gyógyítja a hozzá fordulókat.

Szűcs Judith: – Szerintem az ezotéria mindenkit érdekel, csak van, aki ezt szégyelli, ezért nem vallja be. Engem elsősorban az angyalok foglalkoztatnak. Valószínűleg azért, mert a legjobb barátnőm kapcsolatot tud teremteni a Jóisten hírnökeivel. Rendszeresen jósol nekem, elmondja, mit üzennek az angyalok. Aminek nagy hasznát veszem, mert amit mond, azt általában megfogadom. Ugyanilyen fontos szerepet játszik az életemben az asztrológia.

– Elolvasod a magazinhoroszkópokat is?

– Igen, bármilyen újság kerüljön a kezembe, biztosan nem hagyom ki a horoszkóprovatot. Gyakran bekövetkezik, amit olvasok. Ami előtt azért állok csodálkozva, mert nem csak tizenkétféle ember létezik. Hogyan jöhetnek mégis be azok a jóslatok, amelyeket ezekben előre jeleznek?!

– Vannak, akik azt mondják, csak akkor szeretik az újságokban megjelenő horoszkópot, ha jót írnak.

– Ez butaság. Én szívesen elolvasom azt is, ha rosszat jeleznek előre, mert így fel tudok készülni a helyzetre. Amikor például azt írják, hogy balesetveszélyes a nap vagy a hét, igyekszem mindenhova korábban indulni, hogy ne kelljen rohanni, és sokkal óvatosabban vezetek, mint általában.

– Milyen jegyben születettél?

– Oroszlán vagyok, Mérleg aszcendenssel. Imádok Oroszlánnak lenni, amire büszke is vagyok. Minden igaz rám, ami az állatöv királyára/királynőjére jellemző: szeretem az első osztályú dolgokat, nem ijedek meg az akadályoktól. Nem merengek a múlton, hanem teljes mértékben megélem a jelent, és a jövő felé tekintek. Optimista vagyok, ki nem állhatom a kicsinyességet, és hátulról sohasem támadok. Nagyon szeretek szeretni. Hiszek abban, hogy ha az ember nem szereti saját magát, akkor nem tud szeretni másokat sem.

– Hiszel a reinkarnációban?

– Időnként elgondolkodom azon, hogy talán már sokadszor születtem a Földre. Mivel hiszek a karma törvényében is, ezért próbálok úgy élni, hogy ne bántsak meg senkit, ne tegyek olyat, amivel újabb karmát építhetek. Igyekszem azon az úton haladni, amelyet a Jóisten kijelölt a számomra. Nem szeretnék azért újraszületni, hogy a jelenben elkövetett hibáimat kelljen kijavítanom. Például nagyon boldog vagyok a mostani életemben a famíliámmal. Olyan emberek a rokonaim, akiket nagyon szeretek. Ha a következő élettel kapcsolatban lehetnek vágyaim, akkor azt kívánnám, a következő inkarnációban is velük alkothassak egy családot.

– Ha foglalkoztat a reinkarnáció, akkor biztosan volt már déjà vu élményed.

A választ és az interjú folytatását a Nők Lapja Ezotéria 2017/2. számában olvashatjátok.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Kaszás Bence