Stresszes mindennapok: heti horoszkóp december 12-től

Az év vége is közrejátszik abban, hogy minden zodiákus feszültebb lesz a napokban, de a csillagállások sem sokat segítenek a helyzeten.

Kos:

Sokkal több pénzt vigyél magaddal, ha utazást tervezel a napokra, mert még a levegővétel is pénzbe fog kerülni. Ha titokban tartott szeretőd van, akkor ügyelj arra, hogy a telefonálgatások, az sms-ek ne az állandó partnered orra előtt történjenek, mert gigantikus méretű veszekedés lesz belőle, és ez olyan vádaskodást, sértődést, gyűlölködést generálhat, hogy a megbocsátás lehetetlenné válik.

Bika:

A munkádban őrült helyzet alakulhat ki, iszonyatosan sokat kell dolgoznod, mert valaki másnak nincs kedve. Ez az energiáidat teljesen felemésztheti, főleg azért, mert a felettesed sem elégedett veled. A családodban olyan elvárásokat támasztanak feléd, amiket egyszerűen képtelen vagy teljesíteni. A szerelemben úgy érezheted, hogy a partnered titkol előtted valamit, de mielőtt kiadnád az útját, gondolkodj el azon, vajon miért teheti ezt.

Ikrek:

Ha nem válogatod meg a szavaidat, ellenségeid száma szaporodhat. Most nem számít, hogy neked van igazad, ugyanis senkit nem fog érdekelni, mint gondolsz. A felettesed részéről támogatást kapsz, ami növeli az önbizalmad. Viszont a partnereddel olyan beszélgetésre kerülhet sor, amely megkérdőjelezheti a kapcsolatotoknak a jövőjét. Mielőtt döntenél, jobb lenne, ha józanul átgondolnád a helyzetet és megpróbálnám kompromisszumot keresni, különösen, ha gyermeketek is van.

Rák:

Jó hír, ha egészségi gonddal küzdesz, vagy csak felmerül a gyanú, hogy valami problémád lehet, akkor kiderülhet róla, hogy vaklárma az egész. Ha párkapcsolatban élsz, akkor légy nagyvonalú a partnereddel, mert ez segíthet ismét egymásra találni. Ellenben, ha a fogadhoz vered a garast, akkor kedvesed úgy érezheti, nem értékeled eléggé.

Oroszlán:

Őrülten szexi vagy a héten, és ezt ki is használod. Élvezed, hogy úgy forognak a fejek utánad, mint a ringlispíl. Viszont ezt ne dörgöld a párod orra alá, mert könnyen megsértheted vele, sőt, olyan vitát generálhatsz, hogy a szakítás is felmerülhet. Ha dolgozol, a munkahelyeden őrült helyzet alakulhat ki, amit suttognak, az mind igaz.

Szűz:

Ha karácsonyi vásárban jársz, ügyelj az értékeidre, mert előfordulhat, hogy egy óvatlan pillanatban megszabadítanak tőle. Olyan dolgokat terjesztenek rólad, amelyekről talán nem is tudsz – ha ez a párod tudomására jut, kenyértörés lehet a vége. Ezért ügyelj a titkaidra, mert most nagy a tét.

Mérleg:

Előfordulhat, hogy színtiszta irigységből egy baráti kapcsolat véglet véget ér, de a lényeg, tartózkodj attól, hogy kígyót-békát kiabálj a másikra, mert ez még sajnos visszaüthet. A szerelemben úgy tűnik, hogy véget ér egy fejezet, de ne búslakodj, mert nem fogsz sokáig petrezselymet árulni, még akkor sem, ha netán gyermeked van. Olyan valakivel jöhetsz össze, aki elfogad olyannak, amilyen vagy.

Skorpió:

Amit kierőszakoltál magadnak az elmúlt napokban, arról kiderülhet, hogy nem tesz boldoggá. A felettesed támogatását sem élvezheted, így talán jobb lenne az egészet feladni. Persze nem fogod, hiszen ha egyszer a fejedbe vettél valamit, azt végig csinálod, mert tudod, hogy ez hozzájárul a fejlődésedhez. A szakmabeli problémáidat ne vidd haza, mert veszekedés lehet a vége.

Nyilas:

Engedelmeskedned kell a felettesednek, mert ha nem teszed, akkor bizony előfordulhat, hogy kiesel a pikszisből, és erre aztán igazán nincs szükség. A magánéletedben olyan nehéz helyzet van kialakulóban, amelyek megrémít, de az egész jobban fog elsülni, mint várnád. Külföldi utazást, ha teheted, napolj el, ugyanis olyan élmények érnek, amelyekre életed vége felé is kristálytisztán fogsz emlékezni.

Bak:

Kellemetlen hírt közölhetnek veled, amely erősen érinti a pénztárcádat. Próbálj higgadt maradni, és ami a leglényegesebb, ne kezdj el nyomozgatni, vádaskodni, mert a helyzet csak még rosszabbra fordulhat. A szerelemben ismét nincs szerencséd. Ha együtt jársz valakivel, akkor előfordulhat, hogy olyan dolog derül ki, amely miatt a szakítás is szóba kerül, mégpedig olyan sebességgel, hogy csak kapkodod a fejed.

Vízöntő:

Úgy érzed, mintha mókuskereket taposnál, súlyos teherként nehezedik a válladra egy olyan személy, akivel tulajdonképpen ki nem állhatjátok egymást, és akihez ha nem is szoros, de mégis rokoni szálak fűznek. Előfordulhat, hogy ezen a héten nem fogsz kertelni, és elküldöd őt melegebb éghajlatra, ami jól fog esni a lelkednek, és főleg annak, hogy jó ideig semmiféle hírt nem fogsz hallani felőle.

Halak:

Tegyél meg minden óvintézkedést, nehogy sérülést szerezz, sőt, a héten indulj el mindenhová korábban, nehogy a sietség legyen a veszted. Ha dolgozol – és különmunkát vállalsz, akkor azt titkold el a kollégáid előtt, különben irigységükben a nyelvükre vesznek, és nem lesz maradásod.