Titokzatos energiák a Nők Lapja Ezotéria új számában

Mindenki hisz valamiben, bár az egyénfüggő, hogy miben: ki Istenben, ki sorsban, ki abban, hogy az életünket mi magunk alakítjuk. Ám legyen szó akármelyikről, a hit és az ima erejét nem szabad lebecsülnünk - ez is kiderül a Nők Lapja Ezotéria legújabb számából.

hangoló-nyitó

Üres, semmitmondó frázis, hogy rohanó világban élünk, ugyanakkor mi sem bizonyítja jobban, hogy tényleg így van, mint azok a titokzatos energiák, amelyek egyre több embert „hálóznak be”. Aki kicsit is szeretne kiszakadni a stresszes hétköznapokból, olyan helyen próbál segítséget szerezni, ahol visszatalálhat önmagához: például a jógán, az imán, vagy a reikin keresztül, melyekről mind szó esik magazinunkban. Ezek nem csupán jelen fizikai valónkat, de étertestünket, asztráltestünket, sőt, mentáltestünket is ápolják, illetve segítenek rátalálni az annyira vágyott harmóniára.

Apropó harmónia, ellátogatunk a zöld boszorkány titokzatos házába, aki testet és lelket egyaránt gyógyít, utánajárunk, a vérnyomásproblémák hátterében milyen lelki gondok állhatnak. Foglalkozunk azzal, hogyan lehetünk boldogok az online térben, de az erősebbik nem tagjaira gondolva a férfiproblémákról is szót ejtünk.

Szokásos sorozataink ezúttal sem maradnak el, interjút olvashattok Nyertes Zsuzsával és Huszárik Katával, de előző életek titkába is bepillanthattok Kövesi Péter segítségével. Ami az arkangyalokat illeti, sorozatunk új részében Mihály, Isten harcosa kerül terítékre, aki a mennyei seregek fővezére és – ha mondhatjuk ezt ­­– Isten jobb keze.

hangoló-kép1

A spirituális hagyományokon keresztül kicsit utánajárunk Buddha tanításainak, de a sokakat foglalkoztató rejtélyes rend, az Illuminátusok működését is megpróbáljuk feltárni.

És amire még számíthattok: horoszkópok minden mennyiségben, szerelmi teszt, sőt, kideríthetitek, mekkora varázserővel bírtok – úgyhogy ne hagyjátok ki friss számunkat!

Ne feledjétek, a Nők Lapja Ezotériában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

A magazint szeptember 20-tól keressétek az újságárusoknál! 🙂