Ha valakinek szerencséje van, gyakran kiáltunk fel: - Malaca van! Ezen a héten minden csillagjegy számára megadatik a lehetőség, hogy a célját sikerre vigye, csupán egy kis kitartásra van szükség...

Vintage pig moneybox

Kos:

A saját jól felfogott érdekedben, és a jövőd szempontjából kénytelen leszel engedelmeskedni a felettesednek, még akkor is, ha nem értesz vele egyet, mert különben előfordulhat, hogy állás nélkül maradsz. Nagyon jól tudsz kezelni helyzeteket, különösen akkor, ha kihívások érnek – és ebben a héten bőven lesz ebben részed.

Bika:

Pókerarcra van szükség, mert nem mutathatod ki, milyen mélységesen utálsz valakit, főképp, ha ez a személy a munkahelyeden van. Közben élvezheted az életet, és olyan dolgokat engedhetsz meg magadnak, amelyek miatt az öröm járja át minden porcikádat.

Ikrek:

Ne panaszkodj, ha anyagiakról van szó, pláne ne próbálkozz tisztességtelenül pénzhez jutni, mert óriási bonyodalmakba keveredhetsz, sőt, amit megszereztél, el is veszítheted. A szerelemben, ha küzdened kell valakiért, hát tedd, mert megéri!

Rák:

Rendelkezel azzal az összeggel, hogy ingatlannal kapcsolatos dolgaidat rendezni tudd, sőt, még arra is jut ebből a pénzből, hogy a családod tagjait megsegítsd. Ha szülő vagy, akkor csemetédet annyira elkényeztetheted, hogy az a környezetedben nemtetszést válhat ki.

Oroszlán:

Légy óvatos, mert annyi amatőr, vagy ideges, türelmetlen ember van az utakon, a munkahelyeden, és ahol megfordulsz, hogy még téged is kiboríthatnak, és már csak az hiányzik, hogy neked is felmenjen a vérnyomásod, vagy az ambulancián köss ki.

Szűz:

Nemcsak te hiszel magadban, hanem mások is, és nagyon sok jó barátod van, akik örülnek a sikereidnek, vagy éppen a gyógyulásodnak. Aki eddig ellenségként viselkedett veled szemben, az most, hogy látja az előrelépésedet a barátod akar lenni, mert ezt kívánja a saját érdeke.

Mérleg:

Az állatövben te vagy egyetlen jegy, aki ezen a héten olyan hatalmas erővel rendelkezik, hogy a padlóról is képes felállni – amit elkövettek ellened, azt most fifikásan bosszulod meg. A szerelemben nyomulj, vess be mindent, hogy megszerezd azt, akit akarsz.

Skorpió:

Nem kérsz, hanem parancsolsz, ami nagy hiba, mert ezzel elveszíthetsz olyan embereket, akik igazán szeretnek. A munkában elhamarkodott döntést hozhatsz, mert azt hiszed, hogy fenomenális az, amit kigondoltál, de sajnos később bebizonyosodhat, hogy mégsem az.

Nyilas:

Munkahelyeden újabb bizonytalanság, már nem olyan tiszta a jövőképed, mint korábban, és hiába van egy olyan személy, aki csak veled akar dolgozni, aki pótolhatatlannak tart, aki ráadásul szeret is, nem tehet érted semmit. A szerelemben furcsa, nyugtalanító érzések keringenek a lelkedben,

Bak:

Az anyagi ügyeid sokkal jobban állnak, mint ahogy azt gondoltad, és talán még az a csoda is megtörténhet, hogy olyan pénz üti a markod, amiért nem kellett kőkeményen megküzdened. Ennek köszönhetően olyan dolgokat tudsz majd megengedni magadnak, amire régebb óta vágysz.

Vízöntő:

Jó kis heted lesz, mert élvezheted a művészeteket, illetve olyan dolgokban vehetsz részt, amelyek igazi bátorságot, sőt vakmerőséget kívánnak. A partnered biztatni fog, mert nem akar korlátozni semmiben, inkább csak szeretné, hogy a vágyaid teljesüljenek.

Halak:

Mi lenne, ha megtennéd az első lépést, és nem csak ábrándoznál róla? A végén még valaki lecsapja a kiszemeltedet a kezedről! Anyagi ügyeid nem állnak rosszul, valakinek az ösztönzésére olyan dologba kezdhetsz, ami pénzt hoz a konyhára, nem is akármennyit!