Izing Klára egy Kövesi Péter által vezetett reinkarnációs hipnózison vett részt, de szigorúan csak megfigyelőként. Vajon tényleg léteznek előző életek? Írásából kiderül!

64 utazas elozo eletekbe

A 37 éves Gémes Renáta jobb szemén szürke hályoggal született, amelyet ötéves korában vettek észre. Összesen hét műtéten esett át, ám ezek a beavatkozások nem tudták visszaadni a látását. Reinkarnációs hipnózisunkra azért jelentkezett, hogy megtudja, miért nehezítette meg ennyire a sors az életét. Renáta pillanatok alatt transzállapotba került, de a szembetegségével kapcsolatos kérdéseire a múltból semmiféle válasz nem érkezett. Viszont arra már igen, hogy eddig miért nem sikerült teherbe esnie. Ebből pedig azonnal kiderült, hogy a jelenben nem a szeme világával kapcsolatos probléma foglalkoztatja, hanem az, hogy az előző, nyolc évig tartó kapcsolatában, valamint a mostani viszonyában miért nem adja meg a sors a gyermekvállalás lehetőségét. Erre olyan feleletet kapott, amelynek segítségével talán képes lesz lebontani a gátakat, és le tudja zárni a korábbi életekre visszanyúló családi, anyai karmát.

Az első élet

Renáta a Halak jegyének szülötte, aki nemcsak nyitott a nem evilági dolgokra, hanem pillanatok alatt sikerült olyan tökéletesen ellazulnia, hogy tisztán és világosan látta egy előző élete filmjét. – Az 1900-as évek elején járhatok, Budapesten, egy széles sugárúton igyekszem hazafelé. Kopaszodó, 60 év körüli, szomorú tekintetű, magányos férfi vagyok. Zsebre tett kézzel megyek, mellettem felbukkan egy lovas kocsi, majd egy autó tülkölve húz el. Nincsenek barátaim, a rokonaim meghaltak. Párkapcsolatom nem volt, teljesen egyedül vagyok a világban. Megérkezem egy fából készült, szépen faragott kapuhoz. A kapualjat csodálatos szobrok díszítik, a ház elegánsnak mondható. A második emeleti lakásban nevelkedtem, és most is ez az otthonom.

Kövesi Péter terapeuta arra kéri Renátát, hogy maradjon ebben az életben, de menjen vissza néhány évtizedet, és meséljen a gyermekkoráról.

A cikk folytatását a Nők Lapja Ezotéria 2016/3. számának 64. oldalán olvashatjátok.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Thinkstock