A nyár közeledte nyitottabbá tesz minket a világra, ezért is választottuk egy olyan témát idei harmadik lapszámunk vezérfonalának, mint a hatodik érzék.

hangoló-nyitó

Jártatok már úgy, hogy egy ismerősre gondolva azonnal megcsörrent a telefon és ő volt a vonal túlsó végén? Ez a hatodik érzék, melyet a legtöbben csak afféle városi legendának tartanak, hiszen nem kézzel fogható tudományos jelenségről van szó. Ugyanakkor a fenti példa bizonyítja, hogy az intuíció létezik. Aktuális lapszámunkban is ezt szeretnénk bemutatni, olyan valós történeteken keresztül, melyek kissé emberközelibbé teszik a témát. Hozunk múzsákat a túlvilágról, de bemutatjuk a pszi-nyomozók munkáját, és a harmadik szemet is jobban megismerhetitek.

Visszakanyarodva a szkeptikusokhoz, muszáj megemlítenünk, hogy nem csak a hatodik érzék kapcsán oszlanak meg a vélemények, a spiritualitás is mindenkinek mást jelent. Interjúinkból kiderül, hogy Polyák Lilla színésznő nem csak hogy nyitott az ezoterikus jelenségekre, de egyenesen a zsigereiben érzi a jövőt, ezzel szemben Almási Éva azt vallja, hogy amit érzékszerveivel nem tapasztal, azt hiszi is, meg nem is.

hangoló-pdf

Természetesen a horoszkóp sem maradhatott el, asztrológia rovatunkban elolvashatjátok, hogy mi minden vár rátok a párkapcsolatban, pénzügyek terén, munkában és az egészségben a nyár közepéig, de néhány extrával is készültünk. Többek között megtudhatjátok, milyen ember a főnökötök, vagy azt is, hogy melyik a születési hónapotok jellemző virága.

Mindemellett górcső alá vesszük Edgar Allan Poe horoszkópját , ami korántsem mindennapi, de Sigmund Freudot is egy egészen új oldaláról szeretnénk bemutatni: sokan nem tudják, de a pszichiáter erősen érdeklődött az okkult jelenségek iránt. Végül elkalauzolunk titeket a háremek világába is néhány érdekes – és olykor pikáns – részlet erejéig.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Ezotériában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.