“A kapcsolatunknak lejárt az ideje” – Interjú Polyák Lillával

A kiváló énekesnő, színésznő az érzékeny, vidám, optimista Halak jegyének szülötte, aki nemcsak nyitott az ezotériára, hanem a zsigereiben érzi a jövőt.

15 polyak lilla

Polyák Lilla azon kevesek közé tartozik, akiknek annyira jól működik a hatodik érzéke, hogy képesek „fogni” az univerzumból azokat a jeleket, amelyekből következtetni tudnak akár a több hónap múlva bekövetkező eseményekre is.

Azzal, hogy a horoszkópodban kiemelt a Halak jegye, arra következtetek, hogy a házasságod válságát is előre megérezted.

Igen, fél évvel a történések előtt elkezdtem férjemnek (Homonnay Zsolt énekes – a szerk.) mondogatni, hogy valami nincs rendben kettőnk között. Ugyan ennek a fizikai valóságban semmi jele nem volt, ezért Zsolt hitetlenkedve nézett rám, és a mondandómra nem is reagált. Így aztán beszélgetés helyett én mondtam a magam monológját, és minden valószínűség szerint ez is közrejátszott abban, hogy menthetetlen lett a kapcsolatunk.

Tehát akkor megérezted a harmadik jelenlétét, amikor a valóságban még híre-hamva sem volt, viszont az univerzumban már jele volt a férjed és új kedvese találkozásának?

A zsigereimben éreztem, hogy készülőben van valami, ami el fog választani bennünket. Apró és halvány jelek ugyan voltak, hiszen nem úgy figyeltünk egymásra, mint korábban, a kettőnk közötti kötelék lazulni kezdett. Rés keletkezett a pajzson, ami korábban mindentől megóvott bennünket.

A Neptunusz helyzetét figyelembe véve, talán az ezotéria segíthetett a továbblépésben.

Amikor bekövetkezett a baj, akkor többek között elmentem egy asztrológushoz. A bennem felmerült miértekre kerestem a választ, amit megkaptam. A csillagok azt mutatták, hogy a kapcsolatunknak lejárt az ideje. Már nem fejlesztettük egymást, már nem tudtunk egymásnak semmit sem adni, ami a viszonyunkat előrevitte volna.

Gondolom, könnyebben túl tudtad tenni magad a történteken, hogy te is szerelmes lettél.

Miután Zsolt elköltözött, én nem kerestem új kapcsolatot, mert úgy gondoltam, egy kis magány jót fog tenni. Hiszen tizenöt éves korom óta nem voltam egyedül. Hosszú kapcsolataim voltak, és egyikből mentem a másikba. Úgy hittem, a sors azért hozott ilyen helyzetbe, hogy többet tudjak foglalkozni magammal. Négy hónapig voltam egyedül, majd becsapott a villám.

Az interjú folytatását a Nők Lapja Ezotéria 2016/3. számának 14. oldalán találjátok.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Birton Szabolcs