Melyik cipőt választanád? Csillagjegyed elárulja

Mindenki más-más cipőtípusba tartozik, hiszen van, aki a tűsarkat, és van, aki a kényelmesebb darabokat kedveli. Összeállításunkból kiderül, melyik jegy szülötte hogyan hódol a cipőszenvedélynek.

nő-kanapé-cipők

Kos:

Gyűjtőszenvedélyedet igyekszel kordában tartani. Nem szereted a túl nagy választékot, mert zavarba jössz attól, hogy melyik mellett döntsél. Nem a legtakarékosabb jegy vagy, ha lábbeliről van szó. Gyakran választasz feltűnőbb színű példányokat. Olyat is megveszel, amit sohasem veszel fel.

Bika:

Szinte egyetlen darabra sem tudsz nemet mondani, ezért az átlaghoz képest sok cipőd van. Örömmel vásárolsz kiárusításokon, különleges érzéked van ahhoz, hogy ilyenkor a legszebb darabokat szerezd meg. Imádod a bőr illatát, kedveled a klasszikus formákat. Számodra fő a kényelem!

Ikrek:

Ha valami megtetszik neked, nem nézed az árat, megveszed. A lényeg, hogy a cipő szép legyen – sokkal szebb, különlegesebb, egyedibb darab, mint amilyen a barátnődnek van. Nálad első a lábbeli szépsége, ezt követi a kényelem.

Rák:

Azért van sok cipőd, mert a régi darabokat – amelyek már kimentek a divatból – sem dobod ki, hanem ápolóanyagokkal kezeled, és elteszed. Vásárlásnál első a lábbeli ára, majd a kényelem következik, végül pedig az, hogy divatos legyen. Rajongója vagy a szandáloknak és a papucsoknak.

Oroszlán:

Ami megtetszik, azt gondolkodás nélkül megveszed. Nem foglalkozol azzal, hogy mennyibe kerül. Még az utolsó forintjaidat is képes vagy cipőre kiadni. A lábbeli számodra státuszszimbólum. Leginkább a magas sarkak jöhetnek nálad szóba, illetve nyáron a trendi papucsok.

Szűz:

Kevés cipőd van, de azok értékes holmik. Nem számít, ha a cipő drága, az a lényeg, hogy minőségi darabot vegyél. Fontosnak tartod, hogy minden ruhádhoz legyen egy megfelelő lábbelid. Kedveled a klasszikus fazont, előnyt élvez nálad a fekete szín, amely mindenhez megy.

Mérleg:

Ha cipőről van szó, akkor a családi költségvetésből jelentős összeget teszel erre félre. Ezért rengeteg cipőd van, és mindhez egy-egy történet is fűződik. Kedveled a feltűnő, csillogó darabokat. Szinte az összes stílus megtalálható a szekrényedben.

Skorpió:

Igen komoly gyűjteménnyel rendelkezel, az állatövben neked van a legtöbb cipőd. Akár még cipészt is felkeresel, hogy kifejezetten a te lábára készítse el a kiválasztott fajtát. Ha lábbeliről van szó, akkor szóba sem jöhet a takarékoskodás. Imádod a magas sarkakat és a csizmákat.

Nyilas:

Az állatövben neked van a legkevesebb cipőd. Ha egy cipő megtetszik, hajlandó vagy költeni rá. A legfontosabb kritérium, hogy a lábbeli feleljen meg a célnak. Vannak kedvenceid, amelyeket addig hordasz, amíg szétmennek. Szívesen költesz túra- és sportcipőkre.

Bak:

Minden célra van egy megfelelő lábbelid. Te vagy a leértékelések királynője, aki a vásárokon kihalássza a legjobb, legszebb, méregdrága darabokat – rendkívül kedvezményes áron. Szereted a lapos sarkat, imádod a mokaszint.

Vízöntő:

Olyan sok párt gyűjtesz be, hogy talán nem is férnek el egyetlen szekrényben. Rendre túlléped a pénzügyi keretet, ha cipőről van szó. Fontos számodra, hogy lábbelijeidet mások megcsodálják. Előfordul, hogy ugyanazt a példányt több színben is megveszed. Imádod a tarka változatokat.

Halak:

Sok cipőd van. A leértékeléseknél már az első napon beveted magad az áruházba. A cipővásárlás jót tesz a lelkednek. Elbűvöl a forma és a szín. A kényelmes lábbelik mellett olykor hódolsz a trendnek: a legutolsó divat szerinti darabokat teszed a kosarába.

A cikket a Nők Lapja Ezotéria 2016/2. számában találjátok, több érdekes horoszkóppal együtt.

Fotó: Thinkstock