Mit találsz a Nők Lapja Ezotéria idei 2. számában?

Mi már a tavaszra, a napsütésre és a vidámságra készülünk, ezért legújabb lapszámunk fő témája a boldogság titkának keresése. Most is lesznek misztikus történetek, asztrológiai beszélgetések és még számtalan izgalmas tartalom. Ne maradj le róla!

ezo miről olv

Ugye te is szeretnéd megtalálni a boldogságot az életedben? Segítünk neked, hiszen utat mutatunk az örömteli élethez, a kék madár nyomába is eredünk és az önbizalom erejéről is írunk. Tarts velünk, hogy újult erővel kezdj neki a tavasznak!

Készítettünk interjút Pásztor Erzsi színésznővel és Érdi Tamás, vak zongoraművésszel, akinek élete remek példa arra, hogy csodák igenis léteznek. Emellett olyan hírességek boldog pillanatait is megismerheted, mint Wolf Kati, Gubás Gabi vagy Osvárt Andrea.

Harmónia rovatunkban romantikázunk, foglalkozunk az ételek okozta betegségekkel és a spirituális úton lévő buktatókat is számba vesszük. Eljöhetsz még velünk egy reinkarnációs utazásra, megtudhatod Nefertiti titkát és arról is olvashatsz, hogy nekünk, nőknek miért jobb a szaglásunk.

PicMonkey Collage2

Természetesen az aktuális horoszkóppal is jelentkezünk, amely kitér az egészségre, párkapcsolatra és a pénzügyekre is. Plusz érdekesség az arab horoszkóp, hallottál már róla? Ha még nem, irány az újságárus, mert lapunkból megtudhatod, hogy születési időpontodhoz melyik fegyver tartozik, amelynek tulajdonságai sokat elárulhatnak személyiségedről.

Ha kedvet kaptál, és máris elolvasnád lapunkat, irány az újságárus, vagy kattints az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethetsz.