Egyszer volt, hol nem volt… volt egy látszólag teljesen hétköznapi amerikai kisfiú. A kétéves James boldog gyermekkorát azonban váratlan rémálmok törték meg – és a szülők nyomozni kezdtek.

76 pilota fiu

A sikolyok szinte a semmiből törtek elő: James Leiningernek az előző napon ünnepelték a második születésnapját, és a boldog, háromfős család kitűnő hangulatban hajtotta álomra a fejét. Éjjel azonban a gyerekszobából érkező, hátborzongató zajok költötték fel szülőket: James a kiságyában vonaglott, és szinte elképzelhetetlen hangon sikoltozott. A tömény félelem szűkölő vonyítása volt ez, és iszonyatosan felkavarta a szülőket. Mintha a gyermekük az életéért küzdött volna… Az első pillanatban Andrea, az anya mégis arra gondolt: csupán egy szörnyű rémálomról van szó, de aztán meghallotta kisfia motyogását is: „…Zuhan a repülő! Tűz van! Kisember beszorult!…” Az anya hinni sem akart a fülének. A gyerek csak nemrég kezdett beszélni, ilyen összefüggő mondatok még nem hagyták el az ajkát.

A rémálmok folytatódnak

A rémálmok folyatódtak, és a szülők úgy érezték: a pánikban fogant sikolyok és mondatok nem érkezhetnek a semmiből. Először arra gondoltak: az ismeretlen otthon okozza a problémát. Csupán két hónapja költöztek lafayette-i házukba a texasi Dallasból. Minden más, minden idegen volt itt, Louisianában, még a kívülről beszűrődő zajok is. James szobáját sem tudták igazán rendbe tenni – lehet, hogy a vaskos zsalugáterek töltik el rossz érzéssel a gyereket?! – találgatták a szülők.

A történet befejezését megtaláljátok a Nők Lapja Ezotéria 2015/6. lapszámában.

Szöveg: Balázs-Piri Krisztina

Illusztráció: Thinkstock