Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés

Témáink

Kövesd a Nők Lapját

Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon

Legfrissebb

Legkedveltebb

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nők Lapja
Aktuális
Egészség
Kikapcs
Gasztró
Hetilap
Digitális magazin
változókor podcast szépség divat asztrológia lélek
  • Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés
  • Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Kövesd a Nők Lapját!

    Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon
  • Keress a cikkeink között!

Tokaj

Hetilap

Bor, mámor, Tállya – A Tokaj-hegyaljai borvidék lankáin

A régiót az aszú tette fel a térképre.
Eszes Andrea6 perc
Hetilap

Kóstolás, barangolás, zarándoklat – Tokaj-Hegyalja

Mára megtanultuk, hogy a tokaji borok jelentős hányada nem édes aszú vagy szamorodni – bár ezek felülmúlhatatlanok –, hiszen a mintegy öt és félezer hektárról, ami a borvidék jelenlegi termőterülete, kiváló száraz, magas savtartalmú, de harmonikus borok alapanyagát szüretelik minden ősszel, Simon napjától – október 28-tól – pedig nagy gonddal gyűjtik az aszúszemeket. A táj […]
Árvai Magdolna5 perc
Aktuális

„Másra sem vágytunk, csak bort készíteni, kóstolókra és versenyekre járni”

Hermann Emerencia és lányainak története.
Nők Lapja5 perc
Nők Lapja

Kövesd a Nők Lapját!

Aktuális Egészség Kikapcs Gasztró Hetilap Digitális magazin

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Impresszum Felhasználási feltételek Adatvédelem Kapcsolat Médiaajánlat GYIK