Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés

Témáink

Kövesd a Nők Lapját

Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon

Legfrissebb

Legkedveltebb

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nők Lapja
Advent
Aktuális
Egészség
Kikapcs
Gasztró
Hetilap
Digitális magazin
szépség divat asztrológia lélek
  • Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés
  • Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Kövesd a Nők Lapját!

    Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon
  • Keress a cikkeink között!

pisztáciafagylalt

Hetilap

Gasztroesszé – Dragomán György: Igazi pisztáciafagylalt

Pisztáciát pucolunk a kisebbik fiammal, könnyű dolgunk van, mert ez az adag eredetileg is héj nélkül érkezett, de csináltuk már rendes héjasból is, akkor persze dupla munka a pucolás. Előbb a csonthéjat kell szépen lepattogtatni róla, aztán jöhet a forrázás, merthogy a csonthéjból kibontott pisztácián még ott a szürkésbarna héj, ahhoz, hogy előbukkanjon a smaragdzöld […]
Dragomán György3 perc
Nők Lapja

Kövesd a Nők Lapját!

Advent Aktuális Egészség Kikapcs Gasztró Hetilap Digitális magazin

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Impresszum Felhasználási feltételek Adatvédelem Kapcsolat Médiaajánlat GYIK