A szomszéd kertje mindig zöldebb, és mi emberek bizony hajlamosak vagyunk arra, hogy irigykedjünk egymásra akkor is, ha tudjuk, mindenkinek megvan a maga keresztje. Van 3 csillagjegy, amelynek képviselői olyan érdekes és izgalmas emberek, akik kivételes belső vagy külső adottságaik miatt a szokásosnál is gyakrabban váltanak ki irigységet másokból.

Ők azok, akik mellett a többiek egészen kicsinek érzik magukat, azaz: megeszi őket a sárga irigység.

Lássuk, melyik az a három csillagjegy, akinek titokban sok irigye van! 

1. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegy szülöttei gyakran váltanak ki irigységet másokból, és ennek több oka is van. Az Oroszlánok egyrészt született vezetők, és szinte mindig ők vannak a figyelem középpontjában. Magabiztosságuk és karizmájuk egyrészt vonzóvá teszi őket mások számára, másrészt nem kevés irigységet is kivált.

Az Oroszlánok emellett rendkívül kreatívak és szenvedélyesek is: legyen szó művészetről, üzletről, vagy bármilyen más életterületről, az Oroszlánok gyakran alkottak maradandót, ez a sikeresség pedig sokaknak böki a csőrét. Végül pedig: az Oroszlánok nem félnek kockáztatni és vállalni a kihívásokat olyan helyzetekben is, amikor másoknak inába száll a bátorsága. Senki sem irigyli jobban az Oroszlán jegyű embert, mint az, aki egész életében nem mert kockáztatni. 

2. Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók is gyakran váltanak ki irigységet másokból, és itt is több tényező játszik szerepet. Egyfelől a Skorpiók hihetetlenül szenvedélyesek és elkötelezettek. Legyen szó munkáról, vagy épp emberi kapcsolatról, mindig teljes erőbedobással vetik bele magukat a sűrűjébe. Ez az intenzitás és elkötelezettség másokban gyakran irigységet vált ki, mert

sokan csak vágyakoznak arra a tűzre, ami a Skorpiókban minden pillanatban ott lobog.

A Skorpiók ráadásul természetüknél fogva titokzatosak és vonzóak is, olyannyira, hogy az már gyakran irigységet is szül, mert zavarba ejti azokat, akinek nincs ilyen kisugárzásuk. A Skorpiók emellett kiváló stratégák, mindig több lépéssel előre gondolkodnak, és képesek bonyolult helyzeteket is jól kezelni. Ez a stratégiai észjárás, valamint a problémamegoldó képesség sokaknak szúrja a szemét, főleg akkor, amikor a végén már megint a Skorpiónak van igaza.

horoszkop-3-csillagjegy-irigyseg

Van 3 csillagjegy, amelynek általában sok irigye van (Fotó: Getty Images)

3. Bika (április 20. – május 20.)

A Bika jegy szülöttei is gyakran váltanak ki irigységet másokból, nem kevés esetben azért, mert e jegy szülöttei rendkívül stabilak és megbízhatóak. Mindig lehet rájuk számítani, és képesek hosszú távon fenntartani a stabilitást az életükben, miközben sokan csak vágynak erre a kiegyensúlyozottságra. Bikák emellett általában jó anyagi helyzetben vannak, mert nemcsak keményen dolgoznak, de jól is kezelik a pénzügyeiket, és ez utóbbi képesség sokak eszköztárából hiányzik.

Végül pedig a Bika csillagjegy szülöttei nemcsak szeretik az élet finom dolgait, de képesek gátlások nélkül élvezni is azokat. Legyen szó jó ételekről, kényelemről, elegáns ruházatról, vagy bármilyen más luxusról, a Bikák pontosan tudják, hogyan kell élvezni az életet, ez pedig sokakat bosszant, főleg azokat, akik nem mernek igazán élni.

3 csillagjegy, akit idén nyáron utolér a karma.

Kiemelt kép: Getty Images