Több alkalommal is jegygyűrű nélkül fotózták le Ben Afflecket.
  • Ben Affleck és Jennifer Lopez párkapcsolati válsága bő egy hete sajtótéma.
  • A közvélemény a legkülönfélébb jelekből következtet a problémákra.
  • Most éppen abból, hogy Affleck nem viseli a jegygyűrűjét.

Az elmúlt néhány napban világszerte ismét Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata a téma a bulvársajtóban. Az ember elsőre kissé össze is zavarodik, mert úgy érzi, mintha visszarepült volna a kétezres évek elejére, amikor is a sztárpár magánélete hosszú időn át szolgáltatott témát rajongóknak, kárörvendőknek és önjelölt párkapcsolati szakértőknek is.

Lopez és Affleck eddigi történetét, és a válási pletykákkal kapcsolatos híreket ebben a korábbi cikkünkben foglaltuk össze. 

Jennifer és Ben 2.0

Noha a sztárpár a kétezres évek elején szétment, közös történetük három évvel ezelőtt romantikus filmbe illő (sőt, azt túlszárnyalóan valószínűtlen) fordulatot vett, amikor is majdnem húsz év, több gyerek és válás után ismét összejöttek. A közvélemény olyan, amilyen: akkor lelkesen ünnepeltük a sztárpár újraegyesülését, most viszont szinte kárörvendő tónusban szólnak a hírek. Miről is? Leginkább is arról, hogy a sztárpár kapcsolata ismét megromlott, olyannyira, hogy

párterápiában járnak/jártak és a válást fontolgatják. 

Hogy milyen jelekből következtet erre a közvélemény? Nos, elsősorban abból, hogy Lopez az elmúlt hetekben több rangos eseményen (például a Met-gálán) egyedül jelent meg, ami nemcsak amiatt jelzésértékű, mert az ilyen jellegű dzsemborikon azért illik képviseltetnie magát a sztárok partnereinek, de azért is, mert békeidőben a sztárpár (illetve a rossz nyelvek szerint főleg csak Lopez) kifejezetten élvezi, ha egymás mellett állhatnak a rivaldafényben. A hangulatot fokozta, hogy az énekesnő nemrégiben lájkolt egy egészségtelen kapcsolati dinamikákról szóló posztot is, jelesül ezt:

Az pedig külön olaj a találgatások tüzére, hogy Lopeznek úgymond priusza van, ha válásokról van szó: Lopez akármekkora sztár is, a párkapcsolat nehéz terep a számára, erről pedig nemrég kijött,  traumáit is feldolgozó filmjében is reflektált. A bulvársajtó most árgus szemekkel figyeli a páros minden mozdulatát, és a jelekből arra következtetnek, hogy valóban itt az újra kiadott love story vége. 

Affleck gyűrű nélkül

Ben Afflecket például most már több alkalommal jegygyűrű nélkül fotózták le, legutóbb csütörtökön. A könyvelő második részének forgatásán is így jelent meg, ez pedig (figyelembe véve a válásról és a kapcsolatuk megromlásáról szóló híreket) valóban beszédes jelnek tűnik, mint ahogy az is, hogy a sztárpár egyelőre se nem cáfolta, sem meg nem erősítette a kapcsolatukról szóló rossz híreket. A színészt hétfőn is lefotózták legújabb filmje forgatásán, ugyanazon a napon, amikor Lopez az Atlas című film Los Angeles-i premierjén vett részt: azaz megint egymás nélkül jelentek meg. Afflecket emellett a múlt hétvégén is jegygyűrűje nélkül kapták lencsevégre, amikor is egyik gyereke szavalóversenyére érkezett, ezen a héten pedig, amikor 12 éves fiáért, Samuelért ment az iskolába (egyébként látszólag vidám hangulatban), láthatóan igyekezett elrejteni a kezét, hogy a gyűrűből, vagy annak hiányából ne lehessen spekulálni. 

Az egyik legnagyobb bulvárlap azt is megszellőztette, hogy Affleck állítólag már házat keres Los Angeles környékén, és ha el még nem is költözött, nagyon kevés időt tölt már Lopezzel közös otthonában. Ráadásul egy, a színészhez közel álló személy hétfőn azt nyilatkozta, hogy a színész most szinte lázálomból ébredt és észhez tért… Más források kevésbé sarkosan fogalmaznak és arról beszélnek, hogy bár Affleck csodálja Lopez munkamorálját és elszántságát, magánemberként nehezen boldogul egy tulajdonképpen munkamániás partnerrel. 

Eközben Lopez, aki Atlas című filmjét promotáló útja során végig viselte a gyűrűjét sem tudta megnyugtatni a közvéleményt, sajtókörútján rendre kitért a válását firtató kérdések elől, amivel szintén nem segítette a tisztán látást.

Zajban válni

Akármi is lesz a love story következő fordulata, az biztos, hogy a párkapcsolati problémák megoldását nem segíti a párosra vetülő óriási médiafigyelem, ami viszont előbb-utóbb biztosan kikényszeríti, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck nyilatkozzanak közös jövőjükkel kapcsolatban. 

Ajánljuk figyelmedbe ezt a korábbi cikkünket is, amiben arról írtunk, milyen terhet ró Lopez és Affleck kapcsolatára az, hogy a színésznő egyre több, szinte intim részletet oszt meg életével kapcsolatban a rajongóival. 

Kiemelt kép: Ben Affleck 2024 májusában Los Angelesben, Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images