Együnk és tegyünk az egészségünkért! (x)

Nálunk, az ALDI-ban a jó dolgok mindig együtt járnak, mint a nagyszerű választék és az alacsony árak! Üzleteinkben szinte mindent beszerezhetsz, amire csak szükséged van, legyen szó élelmiszerekről, a középső sorokon található non-food termékekről vagy éppen speciális árucikkekről.

Nálunk a jó dolgok együtt járnak!

Gyors és kényelmes bevásárlásodat nemcsak üzleteink modern és vevőbarát kialakítása, hanem felkészült, udvarias kollégáink is segítik. Megbízható minőségű termékeinket alacsony áron kínáljuk számodra és gondosan ügyelünk arra, hogy áruválasztékunk a Te vásárlói igényeidhez is igazodjon. Arra is törekszünk, hogy minden árucikkünk a lehető legjobb beszállítóktól érkezzen az üzleteinkbe, és a lehető legjobb áron találd meg azokat polcainkon. Extra kedvezményeinkkel hetente megújuló akciós kínálatunkban találkozhatsz, amikor akár heti 140 szuper ajánlat közül válogathatsz. Csütörtöki halakcióink, Szuper szombatjaink, XXL ajánlataink is mind-mind újabb lehetőséget kínálnak a takarékoskodásra, kuponakcióinkról és nyereményjátékainkról nem is beszélve!

Mindenkire figyelünk!

Árukínálatunk meghatározó része a közel 500 termékből álló mentes és egészségtudatos választékunk, amiben a főzéshez, sütéshez elengedhetetlen alapanyagok mellett a félkész és késztermékeket is megtalálhatod. Az egészségtudatos táplálkozás segítése fontos küldetés számunkra, hiszen az ételintoleranciával élők mellett az egészségük megőrzése céljából speciálisan étkezők köre is folyamatosan bővül. Mentes árucikkeink egyszerű azonosításához egyedi jelölőrendszert is bevezettünk, amivel könnyen tájékozódhatsz üzleteinkben. Mentes és funkcionális saját márkáink kiváló minőségét évek óta elismerik a szakértők és vásárlóink is. Egészségtudatos és mentes termékeink számos versenyen megmérettetek már, és évek óta, töretlenül sikeresek. Pénztárcabarát áron kínált széles mentes választékunk megismeréséhez érdemes fellapoznod vagy letöltened az online elérhető új tematikus katalógusainkat: laktózmentes termékeink brosúráját, gluténmentes termékeink prospektusát vagy a vegán, vegetáriánus, hozzáadott cukor nélküli és csökkentett cukortartalmú termékeinket bemutató katalógusunkat. Válogass kedvedre ENJOY FREE! és JUST VEG! saját márkás mentes és egészségtudatos termékeink között! Az egészséges életmódhoz a testmozgás is hozzátartozik. Ismerd meg a sportos, aktív életmódot támogató CRANE és a BLUE MOTION saját márkás árucikkeinket is!

Csajos nap, sportos pillanatok!

Tudjuk, hogy az egészséges életmód, az egészségmegőrzés egyik leghatékonyabb és legszerethetőbb formája a rendszeres testmozgás, éppen ezért elkötelezett támogatói, partnerei vagyunk a különféle sporteseményeknek. Az általunk támogatott 29. ALDI Női Futógála remek lehetőséget teremt minden mozogni vágyó, sportolni szerető nő számára, hogy csapatban vagy egyéni versenyben megmérettesse magát. A változatos távok az 1000 métertől akár 17,5 km-ig teljesíthetőek. Online május 29-én éjfélig nevezhetsz a futógálára. A budapesti Népligetben 2024. június 1-jén megrendezendő eseményen az aktív vagy amatőr egyéni női sportolók mellett a gyerekeket, családokat is várjuk, így a férfiakat is, hiszen egyes versenyszámokban ők is indulhatnak a női futógálán!

Nálunk a jó dolgok mindig együtt járnak, így az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás is!

Kiemelt kép és fotók:  ALDI