Julia Roberts felnőtt gyerekei még mindig hagyják a sztárnak, hogy anyáskodjon felettük

A napokban bombát robbantott Julia Roberts új (alább is látható) Instagram-bejegyzése, melyben 19. születésnapjuk alkalmából köszöntötte Daniel Moderrel közös ikreit, Hazelt és Phinnaeust (a párnak még egy gyermeke van, a most 16 éves Henry).

A fotó még a gyerekek csecsemőkorában készült, és rajta a fiatal Roberts látható, ahogyan a kis ikreket tartja kezében a földön ülve. A fekete-fehér kép mellé annyit fűzött: „✨✨19✨✨✨ Szavakkal nem leírható az öröm, a móka, a közös élet vad zűrzavara💕”.

A poszt minden bizonnyal azért is váltott ki heves reakciókat a nagyközönségből, mert Roberts és férje köztudottan nagyon ügyelnek magánéletük védelmére, és igen ritkán olvasni vagy látni róluk bármit is az interneten.

A kép láttán a színész követőinek milliói egy emberként olvadoztak, a héten pedig mindezt Roberts tovább fokozta, mikor családjuk életéről mesélt az NBC News reggeli műsorában, a Today-ben. A műsorvezetők egy minden szülőt égető kérdést tettek fel a sztárnak arról, mégis hogyan állnak a technológia kérdéséhez a gyereknevelés során.

„Nálunk csak olyan egyszerű szabályok vannak, mint például, hogy van egy közös töltőállomásunk, és mindenki oda leteszi a telefonját, mikor hazaér. Az étkezőasztalnál természetesen nincs telefonozás” – szögezte le a színész. De a műsorvezető Hoda Kotb arra is rákérdezett, mi a különbség aközött, ahogy a már egyetemista „nagyokat” és ahogy a kisebb testvért nevelik Robertsék.

„Ugyanúgy nevelem őket (az ikreket) most, hogy házon kívül vannak, mint ahogy akkor tettem, mikor még velünk laktak.

Megkérdezem tőlük, hogy eleget alszanak-e, ha beteg a hangjuk, akkor faggatózom, hogy elég teát ittak-e aznap, megkérem őket, hogy küldjenek sms-t, ha épségben hazaértek – sorolta. – Mérhetetlenül nagyra értékelem mindkét idősebb gyerekemtől, hogy még mindig megengedik, hogy ugyanúgy az anyjuk legyek, mint régen voltam, és közben nem forgatják a szemüket. Elképesztően megértőek.”

Julia Roberts és férje, Daniel Moder

Julia Roberts és férje, Daniel Moder 2014-ben. (Fotó: Mark Davis/WireImage via Getty Images)

Az interjúra egyébként Roberts új, Távol a világtól című thrillerének apropóján került sor, amely már most megnézhető a Netflixen. Mivel Roberts a hatvanhoz egyre közelebb sem ad lejjebb a munkából, a Today műsorvezetői természetesen azt is megkérdezték, hogyan képes egyensúlyozni karrierje és magánélete között – pláne, ha történetesen el kell utaznia egy-egy forgatás miatt.

„Vicces, hogy most épp én vagyok távol (mert egyébként az ikrek nincsenek otthon az egyetem miatt – a szerk.). Szóval most épp Henry és Danny otthon vannak, én egy másik időzónában, Phinn van valahol, és Hazel is, valahol – vázolta a helyzetet a színész. –

A minap FaceTime-oztunk egy közöset, együtt, mindannyian, és olyan jó móka volt!

Pedig épp turbánba volt tekerve a vizes hajam, de mindannyian annyira boldogok voltunk, hogy legalább így együtt lehetünk! Hogy még mindig ilyen mélyen szeretjük egymást!”

Kiemelt kép: Julia Roberts 2019-ben – Fotó: Samir Hussein/WireImage via Getty Images