3 csillagjegy elválás

3 csillagjegy, akinek novemberben meg kell birkóznia az elválással

Akár te döntesz így, akár a másik fél, mindenképp nehéz lesz – de megéri!

Novemberben három csillagjegynek is nehéz és fájdalmas szakítással vagy egy fontos kapcsolat (nem feltétlen szerelmi) végével kell szembenéznie. Az elválás sosem könnyű, akkor sem, ha régóta érlelődött már a gondolata, hisz nehezen mozdulunk ki a komfortzónánkból, és nem szívesen hagyjuk magunk mögött a megszokottat, még akkor sem, ha többnyire csak szenvedünk tőle. A lehúzó kapcsolatok felszámolása ugyanakkor de lehetőséget adhat a fejlődésre és teret engedhet új élményeknek. Ne feledd, az idő minden sebet begyógyít: ebből a nehéz szakaszból erősebben és bölcsebben kerülhetsz ki. Légy gyengéd és megértő önmagadhoz, és kérj érzelmi támogatást, ha szükséged van rá. Íme a három csillagjegy, amelynek novemberben meg kell birkóznia egy szakítással, elválással.

Rák

Nagyon érzelmes és érzékeny csillagjegyként a szakítások különösen fájdalmasak lehetnek a Rákok számára. A jegy szülöttei ráadásul rendkívül empatikusak, és hajlamosak mások igényeit a magukéi elé helyezni. Ha szeretnek valakit, a végsőkig kitartanak mellette, elmennek a falig, nehezen látják be, mikor jött el az ideje egy kapcsolat elengedésének. Novemberben viszont szembesülhetnek azzal, hogy nincs tovább, nem halogathatják már az elválást, legyen az romantikus vagy baráti. Ez a gyász és az elengedés időszaka lesz, amiből erősebben és megkönnyebbülten fognak majd kijönni.

Halak

A Halak, érzékeny és intuitív emberekként novemberben olyan élményekkel, tapasztalatokkal szembesülhetnek, amelyek erősen befolyásolják az érzelmeiket, és segítenek megérteni és feldolgozni egy fontos változást. Ez egy barátság vagy üzleti kapcsolat végét jelentheti. Ez a novemberi elválás nagy löketet adhat a Halak melankóliára való hajlamának. Fontos, hogy engedd meg magadnak, hogy feldolgozd az érzéseidet, húzd szorosabbra magad körül a szociális hálót – most igazán szükséged lesz a megbízható támaszokra. Hidd el, hosszú távon a tapasztalatból fejlődhetsz, és megerősödve kerülhetsz ki belőle.

Bak

Ugyan a Bak a megingathatatlan stabilitásáról ismert, a november különleges kihívást tartogat a számára. Régóta tartó és problémamentesnek tűnő kapcsolata érhet véget egyik napról a másikra előre nem látható, rajta kívülálló okok miatt. Ez bizony komoly érzelmi próbatételt jelent a Bak jegy szülöttei számára, de nem érdemes hosszasan nyalogatnia a sebeit: most kifejezetten érdemes előre tekinteni, új lehetőségeket keresni, és elindulni egy másik úton. A változások hosszú távon számtalan kiaknázható lehetőséget hoznak magukkal – ne szalaszd el őket!

Kiemelt kép: Canva