Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye Smith a 2018-as Cannes-i Filmfesztiválon.

Pierce Brosnan megmutatta, hogyan is viselkedik egy szerelmes férj

Felesége, Keely Shaye a napokban töltötte a hatvanat, amire romantikus ajándékkal készült.

Az idén 70 éves Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye már 1994 óta egy párt alkot – és ma is épp olyan boldogok, mint kapcsolatuk kezdetén. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a színész egy igazán romantikus gesztussal: nem kevesebb, mint hatvan szál vörös rózsával kedveskedett szerelmének a nő hatvanadik születésnapja alkalmából. Ami viszont még ennél is meghatóbb, az a férfi ehhez fűzött üzenete volt.

Brosnan az Instagramra töltötte fel azt a képet, amelyen kedvesével a hatalmas csokor mögül mosolyognak. „Hatvan rózsa az én barna szemű babámnak a 60. születésnapjára. Örökké boldog és hálás vagyok, hogy ott ülhettem, amikor egy kora reggel Cabo San Lucasban befordultál a sarkon” – írta, utalva Mexikóban történt megismerkedésük pillanatára.

Az internetezők persze rögtön hátast dobtak a szép gesztus és a kedves sorok láttán. „Nagyszerű férjjel vagy megáldva. Sokan tanulhatnának tőle” – írta egy kommentelő. De volt olyan is, akit sokkal inkább az ünnepelt szépsége nyűgözött le: „60 éves? Istenem, milyen gyönyörű!” – olvasható a bejegyzés mellett. 

A Brosnan-házaspár már 1994 óta, azaz majdnem 30 éve alkot egy párt. A legenda szerint anno első látásra egymásba szerettek, majd 1997-ben megszületett első közös gyermekük, Dylan, 2001-ben összeházasodtak, 2002-ben pedig megérkezett Paris nevű fiuk is a családba. A család manapság ideje nagy részét a kaliforniai Malibu és a hawaii Kauai tengerpartjain tengeti, emellett pedig gyakran utaznak Európába, többek között például a nagy sikerű Mamma Mia!-filmek forgatási helyszínére, Görögországba – amiről természetesen a közösségi médiában is megosztanak néha egy-két fotót.

És ha mindez nem lenne elég ok némi egészséges irigykedésre, Brosnanről rendre kiderül, hogy nemcsak mintaférj, de pazar családapa is. Legutóbb például azért cikkeztek róla és kisebb fiáról, Parisről a lapok, mert az apa-fiú páros a környezetvédelem ügye mellett elkötelezett Paul&Shark arca lett, a divatmárka legújabb projektje keretében pedig a generációk közötti kapcsolatok megerősítése mellett kampányol.

Néhány ehhez készített fotót maga a sztár is megosztott követőivel.

Te is legalább annyira kedveled Brosnanéket, mint mi? Kattints ide és olvasd el szerelemük kivételesen izgalmas krónikáját!

Kiemelt kép: Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye Smith a 2018-as Cannes-i Filmfesztiválon – Fotó: Tristan Fewings/amfAR/Getty Images