Pierce Brosnan és Keely Shaye Brosnan házassága nem is lehetne boldogabb

A bulvármédia és az „internet népe” nem hajlandó leszállni Pierce Brosnan feleségének súlyáról, pedig ez az utolsó dolog, ami foglalkoztatja a párt.

Pierce Brosnan nemsokára 69 éves lesz, de a kor mit sem fogott sármján, ugyanúgy bolondulnak érte a nők, csakúgy mint akkor, amikor ő alakította James Bondot 1995-ben. A másik, ami évtizedek óta állandó Brosnannel kapcsolatban, az a felesége, akibe máig rajongásig szerelmes. Most Valentin-napon is randevúztak, a romantikus vacsorát a Los Angelesben található virtuális Van Gogh kiállítás megtekintése követte, amelyről a színész posztolt is Instagramján.

Szóval adott ez a boldog pár, aki lassan harminc éve együtt van. A pár egyik fele, Pierce Brosnan, akit 2001-ben a People magazin a világ legszexibb férfijának is megválasztott a mai napig létező, éves szexiségversenyen. Amikor pedig egy bulvárlap, és ezzel természetesen Hollywood úgy dönt, hogy te vagy a világ legszexibb férfija, akkor azzal bizonyos nagyon unalmas és nagyon sablonos elvárások járnak együtt. Történetesen az, hogy légy nagyvilági, randevúzz a legszebb és legfiatalabb modellekkel (az sem baj, ha a lányodnak nézik őket, és a lapok rajtatok élcelődnek), szóval minden külsőséggel bizonygasd, hogy te akkor is szexi vagy, ha elmúltál 60.

És ezen a ponton Pierce Brosnan sokakat kiábrándított, hiszen nemcsak, hogy nem érdeklik ezek a dolgok, de 1994 óta boldogan él együtt szíve választottjával, a nála 10 évvel fiatalabb Keely Shaye Brosnan (született Smith) újságíróval, miután Brosnan első felesége, a férfinál 5 évvel idősebb Cassandra Harris színésznő 1991-ben elhunyt petefészekrákban. Brosnan önfeláldozóan ápolta feleségét, ott volt mellette akkor is, amikor az asszony egy nappal tizenegyedik házassági évfordulójuk után meghalt. Pierce egyedül maradt a nővel közös fiával, Seannal, illetve Cassandra első házasságából származó, akkor már gyakorlatilag felnőtt gyerekeivel, akiket a nevére vett, és egyedülálló apaként folytatta életét.

Pierce Brosnan és első felesége, Cassandra Harris a nő lányával Charlotte Harrisszel és fiával, Christopher Harrisszel 1985 márciusában. (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

Néhány évvel később Mexikóban találkozott az akkor 31 éves Keely Smith-szel, aki egy tévétársaság riportereként dolgozott. A nő képtelen volt meginterjúvolni Ted Dansont (amiért valójában az országba érkezett), ezért végül valaki összekötötte a szintén ott tartózkodó Brosnannel. A páros gyakorlatilag azonnal egymásba szeretett.

„Magával ragadó volt – mesélte 2001-ben a People-nek Kelly. – Magas, sötét hajú és jóképű, minden megvolt benne, amitől azonnal vonzódni kezd hozzá az ember.” A színész is hasonlóan érzett a riporter iránt, aki szintén lélegzetelállító szépség volt (és egyébént 60 pluszosan is az, na nem mintha számítana). 1997-ben megszületett első közös gyermekük, Dylan (ekkor már természetesen közösen nevelték a színész előző házasságából jött gyerekeket), 2001-ben össze is házasodtak, majd 2002-ben megérkezett Paris fiuk. A srácok örökölték a szülők szerencsés külsejét, mindketten modellként dolgoznak.

Paris Brosnan, Keely Shaye Brosnan, Pierce Brosnan és Dylan Brosnan a 77. Holden Globe-díjátadón még 2020-ban. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images)

Hogy mersz megöregedni?

Viszont mindeközben, ahogy az gyakran történni szokott a nőkkel, a terhességek beszedték a maguk vámját Keely Brosnan testén. Sőt, egészen felháborító módon, az egyébként szabályos arcú, igazi szépségként élő nő idősödni merészelt, ami ellen semmilyen, feltűnő módon nem tett. A bulvárlapok, majd a közösségi média elterjedésével pedig a pletykára éhes százezrek meg is találták őt, mint a fantasztikus színészhez egyáltalán nem passzoló nőt.

Keely és Pierce 1994-ben és 2020-ban. (Fotó: Ron Galella Collection és Jean Baptiste Lacroix/Getty Images)

A kövér nőt, aki arra sem képes, hogy lefogyjon a férje (?), az internetezők(?) vagy a szokás  kedvéért(?). De nemcsak az ismeretlenek csámcsogtak a témán. Pierce Brosnan egy tavalyi interjúban azt mondta (miután a riporter tényleg képes volt megkérdezni, hogy mit szól felesége változó testéhez), hogy

„Vannak barátaink, akik már mindenféle beavatkozásokat ajánlottak annak érdekében, hogy lefogyjon. De én erősen imádom a testének minden domborulatát…

Az én szememben ő a legszebb… ráadásul öt gyermeket neveltünk együtt. Régen is a személyiségéért szerettem, nem a szépségéért, most pedig csak még jobban szeretem, hogy a gyermekeim anyja. Nagyon büszke vagyok rá, és állandóan keresem a módját, hogy méltó maradjak a szerelmére.

Elég egyébként végigpörgetni Brosnan Instagram-feedjét, hogy lássuk, mennyire boldog, és hogy tökéletes harmóniában éli kiváltságos életét. Rendre feltűnnek gyerekei és persze imádott felesége is a képek között. A színész és felesége egyébként sosem reagálnak a nő súlyával kapcsolatos szóbeszédekre (valójában miért is tennék?), tavaly szeptemberben azért még Brosnan sem bírta ki, hogy ne bökjön egyet oda a nagyérdeműnek, miután egy valóságshow-szereplő a nyilvánosság előtt gúnyolta őket. Jenelle Evans két képet posztolt, az egyiken Keely és Brosnan volt látható a 90-es évek közepén bikiniben és fürdőnadrágban (természetesen karcsún és napbarnítottan), a másikon szintén bikiniben és fürdőnadrágban, de majdnem 30 évvel később. Idősebben, kicsit meghízva, de boldogan és nagy szerelemben. A lány vicceskedve azt írta, tagelve a kommentben férjét, hogy „ezek vagyunk mi. Mire a srác azt reagálta, hogy „mi  nem vagyunk ilyen dagadtak.” A Facebook ekkor cselekedett, letörölte a posztot, és pár napra le is tiltotta a fiatal férfit testszégyenítésért.

Pierce Brosnan nem keveredett bele a történetbe, ellenben nem sokkal később posztolt egy fotót évfordulójuk alkalmából, amelyhez ezt írta: „Boldog évfordulót, kedvesem, Keely. A szerelmem örökké veled növekszik…”

Mit is mondhatnánk erre? Ilyen szerelmet kívánunk mindenkinek!

 

Kiemelt kép: Getty Images