3 csillagjegy, akire igen kellemetlen hét vár

A jelenleg is ható energiák erőteljességéből fakadóan akadhatnak kihívások, főleg három csillagjegy számára.

Ez a hét egy gyakorlótér azok számára, akiknek dolga van azzal, hogy megértésék életüket. Különösen három csillagjegy szülöttei lesznek próbára téve, és bár talán rettegnek a gondolattól, hogy valami olyasmit kell elviselnünk, ami kihívást jelent, ne feledkezzünk meg a komfortzóna elhagyásának lélektani jelentőségéről. Van, akinek magánélete a munkahelyi életére is hatással lesz, valakinél szakítás is előfordulhat, de bármilyen zűrzavaron is köszöntsön ránk, megtaláljuk a módját, hogy újra felemelkedjünk a csúcsra. (Az e heti csillagenergiákról és arról, hogyan hat ránk a telihold, itt olvashattok bővebben.)

Bika

Ezen a héten a Bika szülöttei úgy dönthetnek, hogy ideje újragondolni céljaikat, módszereiket, mert a dolgok nem egészen úgy alakulnak, ahogy szerették volna. A Bika nem az a típus, aki csak ül és sopánkodik, így ezen a héten sem fognak ilyesmit tenni. A Hold szemben áll a Vénusszal, ami a kelleténél több drámát hoz a Bikák szerelmi életébe, emiatt jelentkezhet egyfajta, a Bikák számára szokatlan vontatottság érzés. A Bika automatikusan felismeri, hogy nincs szükség a felhajtásra, és minden jó úgy, ahogy van, de a párjuk lehet, hogy másképp gondolkodik, és ez nehézségeket szül kettejük között. A csillagjegy szülöttei most akár úgy is érezhetik, hogy visszahúzza őket a kedvesük.

Hold egy felhős éjjelen

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Meglehetősen jól indult a hét, ez azonban gyorsan átfordul abba a helyzetbe, hogy az Oroszlán feszültté válik attól, hogy partnerének most többre lenne szüksége, mint ami ő nyújtani tud. Minden más járt most a csillagjegy szülötteinek fejében, csak az nem, hogy kedvesüket babusgatni kelljen. De ha nehezükre esik is, akkor is higgadtan és kedvesen kell megértetniük a másikkal, hogy ők most egy izgatottabb fázisban vannak. Semmi baj nincs azzal, ha a partner aktuális viselkedése az idegeinkre megy. Viszont

ha nincs meg a türelem és belátás, az Oroszlán csak szabadulni akar, ez pedig a legképtelenebb vitákat szüli.

A Merkúrral szemben álló Hold idején a bizalom nehezen teremthető meg, ami abban nyilvánul meg, hogy ő és partnere elkezdenek kételkedni egymás szeretetében. Péntek hajnalban a Hold belép a Kosba, majd szembekerül a Mérleg Nappal, és ennek a rövidke teliholdnak a hatása egész nap érezhető lesz, a hangulat pattanásig feszülhet.

Mérleg

A Mérleg jegyűek igen jó hangulatban indultak neki a hétnek, de igen gyorsan elkezdi lemeríteni őket az, hogy az életükben – különösen a munkahelyükön – ennyire negatívak az emberek. Szinte értetlenül állnak a csillagjegy szülöttei: hát senki sem tud legalább három másodperc erejéig boldog lenni? Úgy érezhetik, hogy a munkahelyükön elszívják az energiájukat, az emiatti düh pedig folyamatosan fokozódik. Mindent megtesznek, hogy felülemelkedjenek mindezen, de a Mérleget körülvevő természeti erők folyamatosan próbára teszik a türelmüket, ami aztán a hétvégén csúcsosodhat ki, amikor a pénteki telihold és egy szombati Hold-Mars szembenállás még egy adag csalódást is előre jelez.

Kiemelt kép: Getty Images/noklapja.hu