koraszülött baba plüss kommandó adomány

Magyar hírességekkel karöltve segíthetjük a koraszülötteket

Országos összefogás indult a koraszülött picikért – te is segíthetsz!

Szeptember 12-én egy különleges összefogás vettekezdetét, hiszen Magyarország hírességei egy igazán nemes ügy mellé álltak. A Plüss Kommandó összefogott a hazai sztárokkal, hogy egy országos kezdeményezés keretein belül, a közösség erejét felhasználva, minél több koraszülött pici babán segíthessenek. Az alapítvány – amelyet tavaly több hollywoodi híresség is támogatott – missziója, hogy a koraszülöttek életben maradását segítse, a hazai koraszülött osztályokat kellőképp felszerelje és ellássa saját tervezésű, fejlődést segítő textil eszközökkel, valamint életmentő gépekkel. A Plüss Kommandó eddig 33 intézményt, leginkább PIC és NIC koraszülött osztályokat támogatott már, több mint 140 000 000 Ft értékben.

Az „Öltöztessük fel a koraszülött osztályokat!” elnevezésű kampány célja, hogy a régi babafészkeket, amelyekben számos kisbaba feküdt és gyógyult már a kórházakban, újakra cseréljék, valamint új fejlesztésű, fizikai és idegrendszeri fejlődést segítő termékeket adományozhassanak a magyar koraszülött osztályok számára.

A sztárok is a Plüss Kommandó mellé álltak

A hazai hírességek elkötelezetten segítik az alapítvány országos kezdeményezését, és a számos hazai kórház felszerelését. Az őszi kampányt többek között Dombóvári István, Kiss Ramóna, Katus Attila, Polgár Tünde, Lovas Rozi, Regán Lili, Tücsi, Hódi Pamela és még számos ismert ember támogatja.

plüss kommandó koraszülött baba segítség adomány

Az adománygyűjtésen felül az alapítvány a koraszülöttek helyzetére és az összefogás fontosságára is szeretné a sztárokkal együtt felhívni a figyelmet, és terjeszteni az üzenetet:

a koraszülöttek és családjaik nem maradnak magukra.

Az alapítvány kuratóriumi elnöke, Nyilka Ildikó a következőket mondta a kampánnyal kapcsolatban: „Izgatottak vagyunk, hogy idén ilyen sok kiváló személyiség áll mellettünk. A koraszülöttek és családjaik különösen nehéz helyzetben vannak, és fontos számunkra, hogy segítsünk nekik. Az idei kampány arról szól, hogy a közösség erejét felhasználva, megmutatjuk, mennyire erősek lehetünk, amikor összefogunk egy közös cél érdekében.”

Az adománygyűjtés november 17-ig tart, melynek ideje alatt a támogatók pénzügyi adományokkal vagy a jótékonysági webshopban vásárolt kórházi textil csomagokkal járulhatnak hozzá a kezdeményezéshez.

Kiemelt kép: Getty Images