Ők aztán tényleg könnyen belopják magukat a többiek szívébe.

Népszerű vélekedés, hogy kiválasztottunk előtt az ő szüleit kell elbűvöljük egy hosszú és boldog párkapcsolat érdekében. Sokak szerint egy házasság is csak akkor lehet igazán kiegyensúlyozott, ha a házasfelek egymás szüleivel is olyan közeli viszonyt ápolnak, mintha vérszerinti kötelék fűzné őket egymáshoz. Persze, ezért a jó viszonyért tenni is kell, nem várhatjuk, hogy „csak úgy” az ölünkbe pottyanjon.

Lássuk, melyek azok a csillagjegyek, akik akár óriási áldozatok meghozatalára is hajlandóak – csak hogy belopják magukat az anyósuk (és apósuk) szívébe!

Bika

A Bika a legnyájasabb csillagjegyek közé tartozik, ennek köszönhetően pedig gyakran igazán bensőséges viszonyt ápol a szerelme szüleivel. Mivel képes minden kapcsolatát igen tisztán látni, a legtöbbször azt is jól tudja, mikor igényel egy kicsit több odafigyelést egy-egy viszony. A Bika hajlandó időt és energiát szánni rá, hogy jóban legyen a szívéhez közel álló személy szeretteivel. Egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy végtelenül udvarias, együttérző és empatikus – ennek következtében pedig sosem tekint vetélytársként anyósára. Hab a tortán, hogy szeret egész délutánokat átbeszélgetni. Egy igazi főnyeremény!

Ikrek

Az Ikrek szívébe mindenki belefér – még a legnehezebb természetű anyós és após is! Mivel hajlandó mindenkit nagyon nagyra tartani, az Ikrek sosem hat fenyegetően a szerelme rokonaira, nem próbálja meg kisajátítani szíve választottját, inkább örömmel osztozik rajta a többiekkel. Ennek köszönhetően könnyen tesz jó benyomást anyósára és apósára – pláne, hogy még a családi rendezvények megszervezéséből és lebonyolításából is szereti kivenni a részét! Az Ikrek hajlandó bulikat lemondani, drága ajándékokat vásárolni, vagy akár ötvenedjére elszaladni a boltba, csak hogy bevágódjon az anyósánál – és ez az áldozatkészség a legtöbbször meg is hozza a gyümölcsét.

 

Rák

A galamblelkű Rák akkor a legboldogabb, ha a többiek jól érzik magukat körülötte, így hát nem csoda, hogy olyan sokan szeretik őt. Elismerésre méltó, hogy a Rák mindenféle érdek nélkül képes kedves lenni másokkal, ezt az őszinte jóságosságot pedig bármely család nagyra értékelné. Ugyan néha hajlamos a makacsságra, egy sikeres párkapcsolat érdekében a Rák nem rest áldozatot hozni, és mivel mindig tisztelettudó és tapintatos, nem csak a társa, az anyósa, de még az anyósa barátnői is jó véleménnyel vannak róla. Viharos szerelmi élete ellenére rajongói tábora mindig egyre csak bővül: volt anyósa és apósa egy esetleges válás után is csak szuperlatívuszokban képes róla beszélni – és örökké reménykednek, hogy egyszer még visszatalál hozzájuk „fogadott gyermekük”.

Kiemelt kép: Getty Images