3 csillagjegy, akire elképesztő hatással lesz a mai újhold

Szinte megtáltosodnak majd a következő időszakban.

Egy új holdciklus kezdetén a legtöbben kiegyensúlyozottnak, reményekkel telinek és motiváltnak érzik magukat. A szakértők szerint az újhold fázisa (május 19-én 04:41-től 20:29-ig) ezért különösen alkalmas arra, hogy aktívan nekilássunk terveink megvalósításának, és hogy merjünk tenni. A pénteki újholdkor a Hold a Bika jegyében áll, ezért a Bika energiájának hatására most erősebben érezhetjük a biztonság és a stabilitás iránti igényt, és arra ösztönözhet bennünket, hogy a holdciklust arra használjuk, hogy ennek az igénynek megfelelően cselekedjünk – akár önmagunkba, akár a kapcsolatainkba vagy az otthonunkba tett energiabefektetéssel. Sokat segíthet az is, ha a Bika jegy hívását kihasználva valamilyen formában kapcsolódunk a természettel.

Ez a májusi újhold egyben fekete hold is. Többféle újholdat neveznek így, jelen esetben azért, mert ez a harmadik újhold egy négy újholdat tartalmazó évszakban. Ez egy ritka esemény, csak néhány évente fordul elő, így aztán nem meglepő, hogy van három csillagjegy, akikre a szokásosnál is jobb hatással lesz ez!

Bak

A Bakok a következő hetekben könnyednek és feldobottnak érzik majd magukat, ami részben annak a lendületes energiának köszönhető, amelyet a mostani újhold hoz számukra. A Bakok jól priorizálnak majd, és arra fordítják az idejüket, energiájukat, ami valóban jelentős számukra. Ez pedig azt is jelenti, hogy a tartalékaik nem merülnek ki olyan gyorsan, hanem éppen ellenkezőleg, mintha varázsütésre újra és újra feltöltődnének.

Bika

A Bikáknak az új holdciklusban jó lehetőségük van a növekedésre, és jelentősen fejlődhetnek. Könnyen felismerik az erősségeiket, amikre építkezhetnek is. Most könnyű lesz meghúzni azokat a bizonyos határokat, így szinte megingathatatlanok lesznek a külső hatásokkal szemben. Az újhold olyan nyugalmat és tisztánlátást ad számukra, amelyet sokáig meg képesek lesznek megőrizni.

Szűz

A jelenlegi konstelláció és a Jupiter energiaáramlásának kombinációja a Szüzek számára igen értékes felismerésekhez vezet. Most sokkal előbbre gondolkodnak majd, és rendkívül tisztán látják az univerzum nagy összefüggéseit. Ez a kísérletezés örömét okozza bennük, valamint kiváltja belőlük a változás iránti vágyat, mivel a szokásosnál bátrabbnak és kevésbé sebezhetőnek érzik magukat. Fontos, hogy a Szüzek ne hagyják, hogy saját bátorságuk megijessze őket: semmi rossz nem történhet. A csillagok azt sugallják, hogy a merészség a közeljövőben igencsak kifizetődő lehet számukra.

Kiemelt kép: Getty Images