3 csillagjegy, akire pénz, szerencse és szerelem is vár májusban

Most ők érezhetik magukat a szerencse szülötteinek.

Az április a végéhez ér, így itt az ideje, hogy egy pillantást vessünk a csillagokba, hogy megtudjuk, mégis mit tartogat a május. Arról már írtunk, kiknek változik meg az élete a tavasz végére, és hogy hogyan hat ránk az év legintenzívebb Merkúr retrográdja, de három csillagjegy számára a jelek tiszta szerencsét mutatnak: számukra minden a helyére kerülhet a kívánságaik szerint, és régóta dédelgetett célok és álmok válhatnak végre valóra. De ki ez a három szerencsés?

Ikrek

Az Ikrek kapcsolataiból az utóbbi időben hiányzott a változatosság, de májusban a párkapcsolatban élő Ikrek újra jobban egymásra találnak kedvesükkel: sok közös programot terveznek, minden a helyére kerül, és szinte idilli lesz a boldogság, akárcsak a kapcsolat elején. Az egyedülállók sem maradna izgalom nélkül: mintha mindenki őket akarná most, nem győznek kacérkodni, hát még választani! A z Ikrek csillagjegy szülötteinél a munkahelyen is jól alakulnak a dolgok: legyen az egy fontos projekt befejezése vagy akár egy előléptetés, több olyan szcenárió is lehetséges, amelyben pénz áll a házhoz.

Bak

A Bak jegyűek 2023 májusában a szerencse szülötteinek érezhetik magukat, mégpedig több szempontból is. Május 7-től a Vénusz bolygó a Bak jegyében áll, így a romantika és a párkapcsolat intenzívebbé válása előre be van programozva. Lehet, hogy végre itt lenne az ideje megtenni a következő lépést is? A Szaturnusz is segíti most a föld jegyűeket , mégpedig a karrierlétrán való feljebb jutásban. De még karrierváltásra is most lesz itt a legjobb alkalom: ígéretes lehetőségek, új felismerések, és ezáltal biztosabb anyagiak várhatják a jegy szülötteit, amennyiben nyitott szemmel járnak.

Rák

A Rák csillagjegyűekre 2023 májusában tényleg szinte rámosolyog a szerencse. Látszólag mintha varázsütésre adódnának nagyszerű lehetőségek. Megtalálod álmaid lakását? Szerelmi vallomás érkezik egy különleges személytől? Váratlanul nyeremény egy szerencsejátékon? Úgy tűnik, mintha a szerencse most a víz jegyűek ölébe hullna. Fontos, hogy most ne kérdőjelezz meg semmit, egyszerűen csak élvezd a pillanatot és a szerencsét! Egészségügyi szempontból is jót sejtetnek a csillagok a Ráknak: a jegy szülöttei fittnek és életerősnek érzik magukat, és mindehhez mentális jóllétük is igazodik majd. 

Kiemelt kép: Getty Images