Legyél te is Zöldfülű, bulizz a sárkányokkal! (x)

Szülinapozz a bükfürdői, balatonfüredi és hévízi all inclusive családbarát szállodákban a zöld szemlélet jegyében!

Ma már jócskán kamasz- vagy felnőttkorukat élik azok a 5-8 éves gyermekek, akik 10 évvel ezelőtt először találkozhattak a Bubbles Club kedves sárkányaival a bükfürdői Danubius Hotel Bük, a balatonfüredi Danubius Hotel Marina és Danubius Hotel Annabella, valamint a Ensana Thermal Aqua családbarát wellness szállodákban. A sárkány kabalafigurákkal életre keltett mesevilág gyerekek ezreit szólította meg az elmúlt évtizedben, de napjainkban is folyamatosan vonzza a kis rajongókat a szállodákba.  A Boldog gyermekek, pihenő szülők – mottó ígérete a felnőttek számára csábító, hiszen amíg a kicsik vidáman játszanak az animátorokkal, addig szülőként gondtalanul élhetitek át a feltöltődés és kikapcsolódás óráit a medencékben, szaunákban és a masszázsokon, szépségkezeléseken.

Legyél Te is Zöldfülű!

A zöld szemlélet alól a nyaralás alatt sincs kibúvó, vallja a 10 éves Bubbles Club. A jubileumi évben induló sárkányos animációban a felhőtlen játék mellett előtérbe kerül a környezettudatos szemléletformálás.

Családi zöld napok, tematikus hétvégék, újrahasznosított alapanyagokra komponált DIY kézműves programok, szelektív játékok és természetközeli aktivitások visznek közelebb a természet szeretetéhez és védelméhez.

Mind a négy Bubbles Club szálloda csodálatosan zöld természeti környezettel rendelkezik, és a saját kert mellett a környék is bővelkedik a zöld kirándulási célpontokban, melyek felkeresése gyalog vagy kerékpárral máris egy lehetőség az ökológiai lábnyomotok csökkentésére.

A környezettudatosság jegyében szelektív hulladéktárolók kerülnek a játszószobákba, és természetes anyagok is megjelennek a kreatív foglalkozásokon. Madárbarát kertek épülnek, trendi QR kódos feladatok hívnak a szállodai környezet megismerésére. Az animátorok edukatív zöld témákkal színesítik a játékok tematikáját, sőt, egy szemléletformáló videósorozat tervei is megszülettek. Fókuszba kerülnek a zöld világnapok, tavasszal például a Víz Világnapja és a Föld Napja, melyek egyszerű, ám hasznos tippekkel sarkallnak a zöld szemlélet elsajátítására. A szülinapi ünnepi hétvégék programjában ökojátszóházak és erdei élménypályák nyújtanak élményt és szórakozást, miközben edukálják a gyerekeket, akik a közös faültetésben is aktívan részt vehetnek.

Ünnepelj a sárkányokkal!

A Bubbles Club négy kedves kabalafigurája azonnal meghódította a gyerekek szívét, és a varázslat a mai napig él.  A sárkányok beköltöztek a szállodákba, jelen vannak a közösségi terekben, és megelevenednek az animációs programokon. Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo színes mesevilágához hozzátartoznak a hazavihető plüss kissárkányok, a szállodákban itt-ott felbukkanó barátságos embernagyságú sárkányok, Felhőhegyi Balázs Sárkánykalandok mesekönyvei, Balázs Ádám Sárkányhaverok mondókáskönyve,  közel 100 KreaTiko kézműves DIY videó, a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar által a Bubbles Club részére megalkotott slágerek, számos sárkányos ajándéktárgy és természetesen saját Facebook, Instagram és YouTube csatorna, ahol több mint tízezer lelkes rajongó követi folyamatosan a sárkányok mindennapjait és a szállodák programjait, eseményeit. Egyre nő a törzsvendég családok száma, akik egyetlen sárkányos hétvégét sem mulasztanának el.

Aki egyszer megismerkedett és barátságot kötött a Bubbles Club sárkányaival, bármikor boldogan találkozik velük újra. Idén erre számos alkalom kínálkozik, nemcsak a vakációban és a hétköznapokban, hanem a 10. szülinap alkalmából megrendezésre kerülő jubileumi hétvégéken is. Három hétvégén, három szállodában is csatlakozhattok az ünnepi programokhoz: a Danubius Hotel Bükben április 21-23-án, a Danubius Hotel Marinában június 16-18-án, az Ensana Thermal Aqua Hotelben pedig október 13-15. között kerülnek megrendezésre a jubileumi Bubbles Club hétvégék, melyekre akár már most lefoglalhatjátok a szobáitokat. Mire is számíthattok ezeken a kiemelt sárkányos ünnepeken? All inclusive étel-ital kínálatra, élménymedencékre, sok-sok játékra a zöldben, faültetésre, mini discóra és természetesen szülinapi tortázásra a négy sárkány jelenlétében. Csatlakozz az ünnepléshez, és legyél Te is Zöldfülű!

A Bubbles Clubról bővebben itt olvashatsz!