3 csillagjegy, akinek teljesen megváltozhat idén az élete

Valójában annak is örülünk, ha apró vágyaink teljesülnek, vagy csak biztonsággal folynak a mindennapok. És mindannyian bizakodunk, hogy egy-két nagyobb álmunk valóra válik. És a legtöbben azt szeretjük, ha az élet kiszámítható, de bizony ha nagy dolgokban gondolkodunk, az azzal is járhat, hogy talán mégsem.

Lerendeztük magunkban az elmúlt évet, már előre tekintünk. Sokan közülünk tervekkel is rendelkeznek, pontosan tudják, idén mi mindent akarnak megvalósítani. Ehhez persze nem árt számításba venni a csillagok állását is. (Itt tudhatsz meg többet arról, hogyan irányítják 2023-at a csillagállások – a szerk.) Három csillagjegy szülöttje viszont lehet, hogy hiába tervez, végül minden másképpen alakul. Nézzük, melyik három csillagjegy számíthat arra, hogy fenekestől fordul fel minden, az ő dolga pedig a bátorság, az alkalmazkodás lesz. Ez ugyanis a boldogság kulcsa.

Rák

A Rák többnyire a biztonságos utat választja. Ha túl nagy volt a kockázat, akkor inkább meghátrál. Bátortalan, önbizalomhiányos kicsit – és mindezt be is vallja magának, és természetesen mások is tudnak róla – de így szeretik. Ám idén már év elején ellenállhatatlan állásajánlat találhatja meg. Pontosan olyan munkát kínálnak, amiről mindig is álmodott. Amiben kiteljesedhet. Végre megmutathatja, hogy ha előmerészkedik a rejtekhelyéről, mi mindenre lehet képes. Egy a bökkenő: az új álláshoz nem ingázni, hanem lehet, hogy költözni kell. Egy nem olyan közeli városba vagy éppen egy másik országba. És a Rák most nem hátrál meg rögtön, hanem elgondolkodik – mert tudja, hogy ez a nagy változás teljesen új, jó irányba viheti az életét.

Bak

A Bak már tavaly év végén találkozott valakivel, akivel egyre többet beszélget. És nem csak magukról, a másikról, hanem a világ dolgairól is. Félreértés ne essék, nem új szerelem köszönt a Bak életébe, hanem bekopog egy új barát, még az is lehet, hogy régi-új, egy mentor, aki miatt elkezdi más színben látni a világot. Sok mindent megkérdőjelez, amiben eddig hitt és sok mindenbe bele mer vágni, amitől eddig tartott – ez az ember az életébe ugyanis nyitottságot, bátorságot hoz a példájával. Könnyen lehet, hogy emiatt a Bak idén munkahelyet vált, sőt nem is alkalmazottként, hanem vállalkozóként fogja keresni a kenyerét. Azon se csodálkozzunk, ha országváltást javasol a családnak, hogy digitális nomádként dolgozzanak mondjuk Baliról. Az új Bak optimistább és ez jó hatással lesz a környezetére.

Vízöntő

A Vízöntő életét új jövevények forgatják fel. Az új jövevényt értsük szó szerint, kisbaba érkezhet a családba. Nem biztos, hogy neki születik gyermeke, könnyen lehet, hogy a nagyobb családban, szűkebb baráti társaságban várható gyermekáldás, de ez olyan hatással van rá, annyira elgondolkodtatja, hogy egészen mások lesznek a hangsúlyos pontok, a fókuszok az életében. Kicsit elterelődik saját magáról a figyelme, ami egy Vízöntő esetében nagy dolog, komolyabb lesz, valóban odafigyel, gesztusokat tesz. Ennek köszönhetően pedig elkezdenek jobban alakulni a dolgai. Érzékeny, érzelmes, empatikus Vízöntő válik belőle 2023-ban, és mindezeknek, és annak a kedves kisbabának köszönhetően – akit olyan gyakran látogat –, sikeresebb, nagyon másabb évet zárhat majd mind a munka, mind a magánélet területén.

Kiemelt kép: Canva