Téli egészséghoroszkóp – Ezekre érdemes ügyelnünk csillagjegyenként

Lássuk, mit ígérnek a csillagok erre az időszakra!

Kos (március 21. – április 20.)

Mivel legérzékenyebb szerved most a tüdőd, nem ártana szűrővizsgálatra menni és szakorvost felkeresni. Pénzügyeid jól alakulhatnak, így jogos lehet majd a jókedved. Sőt, az a csoda is megtörténhet, hogy jutalomban részesülsz. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha az utazás elkerülhetetlen, akkor mindenképp köss biztosítást, és jó, ha a tervezettnél több pénzt viszel magaddal. 

Bika (április 21. – május 20.)

Érdemes lenne hetente egy napot böjtölni, így jobban bírod majd erővel azt az iramot, amit most a sors diktál. Míg decemberben anyagi ügyeid mélypontra kerülhettek, addig januárban olyan pénzbeli változás következhet, ami miatt örömödben fülig érhet a szád. A párkapcsolatodban minden probléma megbeszélhető.

Ikrek (május 21. – június 21.) 

Nagy esély van arra, hogy kórházi kezelésre, műtétre kerüljön sor. De ne idegeskedj, jó időben lehetsz jó kezekben. Ha azt teszed, amit a párod szeretne, kapcsolatotok kiegyensúlyozott lehet. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Ne változtass állást, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy. 

Rák (június 22. – július 22.) 

Csont-, ízületi és fogproblémák alakulhatnak ki, ezért minél előbb fordulj orvoshoz, a gondjaid akkor egyszerűen orvosolhatók lesznek. A munkában, megélhetésben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt optimista lehetsz. A házasságokban, régi együttélésekben szép szavakkal, dicsérettel oldhatod a feszültséget, és kapcsolatotok ennek hatására egyre kiegyensúlyozottabbá válhat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) 

Fáradékonyabb lehetsz, ami nemcsak a rengeteg munkának „köszönhető”, hanem annak is, hogy probléma adódhat a szíveddel. Ezért érdemes lenne kardiológust felkeresni, és a végére járni ennek. Megeshet, hogy az egyik rokonodat ki kell szolgálnod. Kollégákkal is remekül megértetheted magadat. A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzetek alakulhatnak ki miattad.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Régi egészségi problémád kiújulására van most nagyobb esély. De az is lehet, hogy megfájdul a csípőd vagy a derekad. Érdemes lenne minden reggel öt percet nyújtanod, amivel talán még a fájdalmaid is megszűnhetnek. Fortuna istenasszony támogatását élvezheted, ezért ne hagyd ki a nyereményjátékokat. A munkában, megélhetésben januárban pozitív változásokra számíthatsz.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Felső légúti megbetegedés alakulhat ki, vagy megfájdulhat, görcsbe rándulhat a nyakad, a vállad. Ez utóbbi miatt érdemes masszőrt felkeresni, aki megszüntetheti a problémát. Decemberben minden figyelmed a család felé fordult, kiknek kiszolgálása nem esett nehezedre. Ha szülő vagy, előfordulhat, hogy nehezebben jössz ki mostanában a csemetéiddel, viszont januártól könnyebben elérheted náluk mindazt, amit szeretnél.

Skorpió (október 24. – november 22.) 

Lázas megbetegedés kivonhat a forgalomból. Szedj C- és D-vitamint, amelyek segíthetnek a gyógyulásban. Kommunikációd remek, most kellene előadni mindazt, ami foglalkoztat. A munkahelyeden olyan változás következhet be, ami miatt szorongóvá válhatsz. Közben olyasmire derülhet fény, ami megdöbbenthet, és hálát adhatsz a sorsnak, hogy mindez nem veled esett meg.

Nyilas (november 23. – december 21.) 

A téli időjárás viszontagságai miatt most jobban figyelj a közlekedésben, nehogy a csúszós úton baleset érjen. Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz, így van miből költeni. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Lelked csordultig lehet szeretettel, amit a családtagjainak köszönhetsz, de az egyikük csalódást okozhat.

Bak (december 22. – január 20.) 

Érdemes lenne szemvizsgálaton részt venned, mert kiderülhet, hogy szemüvegre van szükséged. Sikeres időszak köszönhet rád, és emiatt sokan szeretnének a környezetedben lenni. Rendkívül termékenyek ezek a hónapok, és ha utódra vágysz, most szerencsés lehet próbálkoznod. Pénzbevételed januárban jelentős lesz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)  

Szeretett személy egészségi állapota miatt aggodalmaskodhatsz, talán miatta kell átszervezned a hétköznapokat. Ám ami valakinek kár, az most neked haszon. Ne érezz emiatt lelkiismeret-furdalást, hiszen nem tettél semmi rosszat, a sors hozott ilyen helyzetbe. Pénzügyeid januárban jóra fordulnak, de értéktárgyaidra jobban ügyelj.

Halak (február 20. – március 20.)  

Ha még nem szerztél be otthonra vérnyomásmérőt, akkor most jött el az ideje. Ugyanis vérnyomásod ingadozóvá válhat, amivel érdemes orvoshoz fordulnod. Decemberben felettesed az idegein táncolhat, mert neki is több lehet a munkával kapcsolatos problémája, mint korábban. Külföldi utazásod jól sikerülhet. Egy családtag idegesíthet, míg egy másik miatt örömöt érezhetsz.

Kiemelt kép: Getty Images

A horoszkóp eredetileg a Nők Lapja Egészség 2022-2023/12-01. lapszámában jelent meg. 
A magazint keressétek az újságárusoknál, vagy vásároljátok meg digitálisan a https://digitalstand.hu/noklapjaegeszseg oldalon.