Itt a kiváló alkalom: használd a teremtő erőd! – Heti csillagenergiák (2022. 11. 21. – 2022. 11. 27.)

Kiss Fanni viselkedéselemző és asztrológus előrejelzései a hétre.

Ahogyan a külvilágban egyre csökken a fény, úgy lesz egyre nagyobb jelentősége a belső tüzünk megtalálásának és felélesztésének. Erről üzen héten a Vénusz és a Merkúr után a Nap jegyváltása is, amivel elkezdődik a Nyilas hava. Azok a személyek, akik erősen érintettek ezzel a jeggyel, optimistán tekintenek a jövőbe és bíznak saját képességeikben. Kalandvágyuk és kreativitásuk támogatja őket abban, hogy ha kitűznek maguk elé egy célt akkor azt el is érjék. Nem bánják a kerülő utakat sem, a pozitív kimenetelbe vetett hitük és humoruk segíti őket. A rájuk jellemző vállalkozószellem most minket is áthathat, ösztönözve arra, hogy merjünk nagyot álmodni, tervezni és teremteni. Ez az energia azt üzeni: fordítsd figyelmed befelé és higgy magadban! Megeshet, hogy a külvilág most mást mutat, te mégis tartsd meg a pozitív szemléleted! Természetesen ez nem a valóságtól való teljes elszakadást jelenti. Sokkal inkább azt a fajta hozzáállást, amikor a nehézségeket észlelve, azok mellett tatjuk magunkat a célhoz. Így a Bak időszaka a kijózanodás helyett lehetőséget teremthet majd a konkrét lépések, stratégiák kidolgozására. Ez a hét a belső tüzünk felszításán túl kedvező a szavaink és gondolataink teremtő energiájának megmozgatására is. Azt üzeni: használd bátran teremtő erőd! A Skorpió hónap és az eklipsz időszak megpróbáltatásai után itt ideje, hogy ismét elővegyük kedvenc manifesztációs technikáink!

Fotó: Unsplash

Nézzük, hogyan alakulnak a hét energiái:

Hétfőn a Skorpió hónap utolsó napját kezdjük meg, de hála a Nap és a Nyilas jegyét uraló Jupiter közötti trigonnak, már bőven érződnek az új energiák a térben. A Merkúr és a Vénusz együttállása a Nyilasban szavaink és gondolataink teremtő erejének felhasználására hív, miközben a Hold-Plútó kvadrátja az érzelmek intenzitásának fokozásával támogatja a folyamatot. Arra is alkalmas ez a nap, hogy meglássuk a nagyobb összefüggéseket életünk eseményeiben és erőforrásokat kovácsoljunk a nehézségek során tapasztaltakból.

Kedden a Skorpió Hold a Szaturnusz és az Uránusz energiáiban megfürdőzve lehetőséget teremt arra, hogy alaposabban visszatekintsünk az elmúlt néhány hetünk eseményeire. A Nyilas jegyébe lépő Nappal most megtalálhatjuk mindennek a mélyebb jelentését. Tanulságaink levonása és értékrendünk átalakulása által új módokon állhatunk hozzá életünkhöz. Teret adhatunk az előremutató minőségeknek és kitárhatjuk az ajtót az új kezdetek, új irányok felé.

A szerdai napunk nagy része még a Skorpió Hold energiáiban telik: a Neptunusszal majd a Jupiterrel alkotott trigonja álmaink és vágyaink áttekintésére hív minket. Ahogy később a Nyilasba lép, nagyszerű lehetőséget teremt arra, hogy ne csak álmodozzunk, hanem valódi célokat tűzzünk ki magunk elé.

Az este folyamán sort keríthetünk az ősz nehézségeinek feldolgozására és elengedésére is.

Csütörtökön hajnalban teljesedik ki az újhold a Nyilas jegyében. Ez az optimista, lendülettől buzgó, új energiaminőség egész nap velünk marad: bátran átadhatjuk magunk a teremtés folyamatának. Arra is hívhat, hogy a komfortzónánkból kimozdulva nyissunk a kalandok felé: például, ha eddig halogattuk, próbáljuk ki most egy régóta kinézett sportot vagy iratkozzunk be egy képzésre, önismereti tanfolyamra. Kedvet kaphatunk arra is, hogy kapcsolódjunk másokkal, társasági eseményeken vegyünk részt.

Pénteken még a Nyilas Hold energiái hatják át a napunkat bár a könnyedség helyett most több feszültséget érezhetünk, ahogy belép a Mars-Neptunusz erőterébe. Ha a kimozdulás mellett döntünk ezen a napon, érdemes nagyobb mértéket tartanunk az ételek és italok terén egyaránt, nehogy túlzásokba essünk. Az új kapcsolatok kialakítását időzítsük későbbre, ha tehetjük: ezen a napon hamarabb eshetünk saját illúzióink csapdájába. Egyszerűbben láthatjuk olyannak a másik felet, mint amilyennek szeretnénk és nem olyannak, mint amilyen valójában.

A hétvégét már a Bak Hold minőségei szövik át. A Bika Uránusszal alkotott trigonja révén bátorságot kaphatunk, hogy nekikezdjünk a lelki változásaink fizikai síkra hozatalában. Lehet, hogy egy rég halogatott határt húzunk meg vagy épp elkezdjük jobban felvállalni önmagunkat egyes helyzetekben. Bárhogy is nyilvánuljon meg ez az energia életünkben, a Hold a Plútóval való együttállása megadja az szükséges robbanékonyságot, és erőt ahhoz, hogy áttörjük a megszokások merev falait és megtegyük a megfelelő lépéseket az új utak felé, még akkor is, ha nagy kihívásokkal nézünk szembe.

Kiss Fanni viselkedéselemző és asztrológus Instagram-oldala: instagram.com/lelek.emelo

Kiemelt kép: Getty Images/nőklapja.hu