Kedvezmények, meglepetések és ajándékok is várják a vásárlókat!

BookUp néven nyitott pop-up könyvesboltot a 21. Század Kiadó, a Central Kiadói Csoport és a HVG Könyvek egymással együttműködve a Société épületében (Budapest, V. kerület, Sas utca 15.). Az üzlet kizárólag a karácsonyi szezonban, azaz novemberben és decemberben, hétköznap 11-től 19 óriág, valamint hétvégén 10-től 19 óráig tart nyitva.

„Azt szeretnénk, ha ez a két hónap tényleg az olvasókról szólna, ezért minden könyvre 25% kedvezményt adunk, és különleges meglepetésekkel, ajándékokkal kedveskedünk. Azt a meghitt, régimódi karácsonyi élményt szeretnénk nyújtani, amit manapság már alig találunk meg az üzletekben, és ami miatt mi magunk is imádunk könyvesboltba járni” – áll a kiadók közleményében.

Az üzletben minden műfaj szerelmese találhat az ízlésének megfelelő könyvet: tényfeltáró, pszichológiai, üzleti, gyerek- és gasztronómiai könyvek mellett a HVG Könyvek karácsonyi újdonságai között szerepel a kínálatban Szabadfi Szabolcs (Szabi, a pék) új mesekönyve és L. Stipkovits Erika különleges önismereti kötete, december elejétől pedig Michelle Obama új írása is kapható lesz majd.

Az Animus Könyvek jóvoltából a Harry Potter legújabb illusztrált albumát, a jubileumi Harry Potter sorozat új részét és a legnépszerűbb skandináv krimiket találjuk a polcokon, a Central Könyvek pedig romantikus regényekkel készül (például A villa szerzőjétől, Anne Jacobstól), valamint a Nők Lapja népszerű szerzőjének, Schäffer Erzsébetnek az új kötetét is megvásárolhatjuk az üzletben.

A 21. Század és a Next21 Kiadó az új, Gy. Horváth László fordításában megjelent Háború és békét hozza el a vásárlóknak, valamint Koniorczyk Borbála és Merker Dávid Hosszúlépés a körúton túl című kötetét, továbbá Kordos Szabolcs Egy város titkai című könyvét, Berg Judit legújabb Lengemeséit és Hararitól az Így hódítottuk meg a Földet című ifjúsági kötetet is.

A különleges programok egyikeként december 10-én a Société nagytermében egy egész napos könyvbemutató-sorozatot tartanak majd, ahol olyan szerzőkkel találkozhatnak az olvasók, mint Segal Viktor, Berg Judit és Dezső András.

A Nők Lapja és a Central Kiadói Csoport tulajdonosa is a Central Médiacsoport.

Fotók és kiemelt kép: Bookup Könyvesbolt

Már kapható az új Nők Lapja A 100 legjobb könyv című bookazine!
Ha szereted a könyveket, szeretsz olvasni vagy könyvet szeretnél ajándékozni, kiadványunk segít a választásban. A könyves listák mellett tartalmas olvasnivalót – interjúkat, novellákat – is kínálunk.
Keresd az újságárusoknál, vagy rendeld meg online 20% kedvezménnyel és ingyenes házhoz szállítással: https://www.mc.hu/aktualis-ajanlatok/100konyv