Ennek a három csillagjegynek októberben teljesül egy kívánsága

Lássuk, kik azok a szerencsések!

Évek óta vágysz egy dizájner darabra, és nem fér a fejedbe, hogy miért kellene spórolni rá, hiszen megérdemled? Vagy éppen hosszú-hosszú ideje keresed a társad, és úgy hajtod álomra a fejedet, hogy elmormolsz egy fohászt remélve, hogy másnap megtalál a szerelem a négyeshatoson? Esetleg a munkahelyeden irreálisan sokat dolgozol és a vezetőd visszajelzéséről álmodozol? Sokan vagyunk így ezzel.

Ebben a hónapban viszont három csillagjegy szülöttjének be is jön az élet.

Nyilas

A Nyilas nagy álmodozó, és ha egyszer kitűzött maga elé egy célt, akkor mindent meg is tesz annak érdekében. Nagyon jó tulajdonsága, hogy nem álmodik azért túl nagyot, mindig figyelembe veszi a körülményeit és nagy adag türelemmel is meg van áldva, így képes kivárni, amíg egyik-másik álom valóra válik.

Ebben a hónapban olyan a csillagállás, hogy nem is egy, hanem több régóta várt vagy vágyott dolog is realizálódik és a Nyilas visszafogottságának köszönhetően úgy érzi, hogy talán többet és hamarabb kapott meg, mint megérdemli.

Rugalmas munkaidő a főnöktől, egy új kanapé, egy wellness hétvége a kedvenc szállodádban?

Figyelem, csak semmi lelkifurdalás, örülj, kedves Nyilas, annak amid van, és tűzz ki nyugodtan újabb célt, azt is meg fogod érdemelni, ha egyszer odáig érsz.

Kos

A Kos számára az október különösen ideális hónap, harmóniába kerül önmagával és a környezetével is.

Mind lelkileg, mind testileg jó formában van, pozitív energiáit nemcsak saját maga érzi és veszi hasznát, hanem családja, barátai és munkatársai is töltekeznek belőle. Ilyen szerencsés csillagállás során már nem is csoda, hogy egy régóta dédelgetett álom valóra válik. A legvalószínűbb, hogy a párkapcsolatok terén következik be örömteli változás. Egy új szerelem, eljegyzés, összeköltözés realizálódhat, ha pedig a kapcsolat már jó ideje tart, azt tapasztalhatja, hogy októberben mélyebbé, intimebbé válik, olyannyira, hogy ha eddig nem érezte, most biztos lesz benne, ez egy örökké tartó szerelem.

Vízöntő

A türelem végül kifizetődik.  Vízöntő csillagjegyként ebben biztos vagy.  Ráadásul októberben ismét mindent beleadsz, hónapok, sőt akár több, mint egy év visszafogottság után elkezded megmutatni magadat. Tudod, hogy megéri, és ez így is van. Végre valóra válhat, amire régóta vártál.

Már régóta tudod, hogy nem mindig könnyű neked és veled, mert esetleg túl őszinte vagy sokszor, túl energikus vagy urambocsá’ sok, de ezek a tulajdonságok, hidd el, egyáltalán nem rosszak, csak meg kell találnod magad köré a megfelelő társaságot. Egy olyan buborékot, ahol egymást nem gyengítitek, hanem inspiráljátok a hozzád hasonló érdeklődésű és energiájú emberekkel  Egy ilyen munkahely lehetősége érkezhet el októberben.

Kiemelt kép: Getty Images