3 csillagjegy, akire sorsdöntő találkozás vár 2022 utolsó negyedévében

Mert egy-egy sorsdöntő találkozás is meg lehet írva a csillagokban.

Ahogy telnek az évek, annál nehezebben barátkozunk, vagy esünk szerelembe. Pedig olyan jó lenne néha új embereket befogadni az életünkbe, akikkel inspiráljuk egymást, akikkel együtt nevethetünk, akikre számíthatunk. Szerencsére még így is vannak találkozások, akár  a párkapcsolat terén, akár szomszédokkal, lehetséges új barátokkal, barátoknak is elképzelhető kollégákkal, amiket nem is kerestünk, talán nem is gondoltuk, hogy szükségűnk van rájuk, de jönnek és maradnak, mert a sors úgy akarja. És mi milyen szerencsések vagyunk! Mert jobbá teszik az életet, megmutatják nekünk a helyes utat.

Íme az a három csillagjegy, akikre sorsdöntő találkozás vár hamarosan!

Szűz

A Szűz jegyűeknek nem annyira megy flottul a barátkozás, nehezen bújnak ki a csigaházukból. Aztán hajlamosak elfeledkezni arról, kivel hányadán állnak, annyira bizalmatlanok, így sokat kell velük gyakorolni a barátságot. Évek telhetnek el, mire tényleg megnyílnak párkapcsolatban. Barátként vagy akár kollégaként nincs üldözési mániájuk. Pedig a Szűz nagyon is érzelmes, és imádja a kötődéseket. Az a kevés ember, akinek felveszi a telefonját, és nem csak nézi a kijelzőt, amikor rácsörögnek, bármiben számíthat rájuk, és övéké a Szűz teljes szíve. Ebben az amúgy is szorongató időszakban a Szűzre rásüt a nap, és bekopog az életébe valaki, aki azonnal lebontja a falait, pontosan tudja, mit érez. A Szűz pedig újra felfedezi, hogy érdemes megnyílni az emberek felé, mert az mindig segít a nehéz időszakokban – ha pedig épp felhőtlen az élet, akkor talán duplán is az.

Vízöntő

A Vízöntő régóta nem találta önmagát a szakmai életében. Hiába dolgozott pontosan, szépen, egyszerűen nem jött az elismerés, sőt a pénz sem, így az elmúlt időszak nagyon megterhelő volt számára. Nem látta a megoldást, hiszen nem tudta, mit kellene másképp csinálni, ha amúgy mindenbe a maximumot próbálja beletenni. De most végre változhatnak a dolgok, és újra boldog lehet a munkája során, mégpedig úgy, hogy még új szakmát sem kell kitanulnia, ami manapság jó hír. Eddig gátolhatták a gazdasági körülmények vagy épp egy hatalommániás főnök, de most egy inspiráló találkozás a helyes útra vezeti.

Újra kreatív lehet és lelkes, hiszen végre újra elismerik a tehetségét, visszajelzéseket kap. Szakmai mentora még tanácsokkal is ellátja, egyengeti az útját, a Vízöntő pedig annyira szorgalmas, hogy szinte el is felejti, hogy az újra imádott munkán kívül is van élet.

Bika

A Bika csillagjegyben születettek számára az elmúlt néhány hónap a gyógyulás és a megnyugvás időszaka volt. Valamilyen élmény hatására ugyanis sokat foglalkozott a múlttal, régi történetekkel, mire felismerte, hogy talán azért, mert még mindig lezáratlanok. Érdemes belátni azonban, hogy akadnak az ember életében bőségesen ilyen elvarratlan szálak, vannak, amikre az eltelt évek tudnak csak gyógyírt hozni, és tudják csak elfogadtatni, hogy alakultak, ahogy alakultak – hiába tettek meg mindent, nem volt több ráhatásuk. Most viszont felbukkan a régmúltból valaki, akinek sok köze volt az elmúlt hetek hullámvölgyeihez. És bármilyen meglepő, de ez a valaki fog segíteni a Bikának kimászni az érzelmi zűrzavarból. Sor kerülhet egy tisztázó beszélgetésre, amelynek segítségével lezárhatja a múltat, és egy gondtalan időszak veheti kezdetét – igen megdöbbentő – az életébe újra belelépő, ugyanazzal a személlyel.

Kiemelt kép: Getty Images