3 csillagjegy, aki hajlamos mindent túlgondolni

Lássuk, mely csillagjegyek szülöttei viszik túlzásba a tépelődést!

Hajlamosak vagyunk túl sokat töprengeni. És vannak csillagjegyek, akik még annál is többet! Az életük szüntelen stratégiagyártás, aggodalom, stressz. Semmi lazaság, elképzelhetetlen, hogy rábízzák magukat a sorsra, sőt kikérik maguknak! Lássuk, mely csillagjegyek szülöttei viszik túlzásba a tépelődést.

Bak

A Bak nagyon jó a szervezésben, mindent védőhálóval tervez, több lehetséges kimenetellel, megoldással, és ennek az óvatosságnak köszönhetően sokszor nagyon sikeres is.

Ám mindez talán túl sok energiáját emészti fel, hiszen mindent kitalál, bebiztosít minden irányból, és ez nem megy egyről a kettőre. Érdemes lenne néha szabadesni, megnézni, mi lesz Excel-tábla és tervezés nélkül. Bízzon abban a Bak, hogy elég erős ahhoz, hogy elviselje, ha valami váratlan történik vagy esetleg porszem kerül a gépezetbe, és higgye el, hogy képes tanulni is ezekből.

Halak

A Halak sokat agyal, és ami egészen elképesztő, hogy főleg mások sorsán, boldogulásán, és ezért rendszeresen megfeledkezik önmagáról. E csillagjegy szülötte annyira elfoglalt az embertársairól való gondoskodásban, és annyira elkötelezett a jólétük iránt, hogy alig talál időt és teret arra, hogy megfogalmazhassa, hogyan érzi magát tulajdonképpen, és mitől érezné esetleg jobban.

Pedig fontos lenne a töprengést önmagára is kiterjeszteni, és mivel önmagával kapcsolatban talán a fenti tények miatt objektívebb is lenne, így legalább a szorongás elkerülné, és felülkerekedne a megoldások tekintetében a praktikum.

Szűz

A Szűz hajlamos még álmában sem álmodni, hanem gondolkodni és szorongani. Ha nem tud elaludni, azzal ringatja magát álomba, hogy tevékenykedik-tervez-szervez, gondolatban. Hétköznapokat, munkát, utazást, lakásátalakítást, vagy mindent, ebben a sorrendben, állandóan jár az agya és túlgondol. Hazafelé a munkából ahelyett, hogy elengedné magát, újra és újra pörgeti magában a konfliktusosnak vélt helyzeteket, és utólag játssza el, hogyan kellett volna reagáljon – mindezt ahelyett, hogy előretekintene, hogy még mi minden vár rá az este, vagy csak bámulna ki a kocsi/busz ablakán.

Kiemelt kép: Getty Images