3 csillagjegy, aki idén ősszel sikerrel kezdhet valami újba

Lássuk, az asztrológia szerint kiknek kell most kilépnie a komfortzónából!

Itt van az ősz, itt van újra

Amikor felébredünk, még sötét van. Amikor hazamegyünk a munkából, már sötét van. Ilyenkor semmi másra nem vágyunk, csak hogy a kanapén vagy a kedvenc fotelünkben, egy plédbe burkolózva üldögéljünk. Kedvenc tea vagy kávé a kézben, esetleg egy jó könyv vagy sorozat, és ellennénk így az idők végezetéig, de legalábbis addig, amíg ki nem tavaszodik és újra ki nem süt a nap.

Három csillagjegynek viszont most kifejezetten ajánlott valami újba vágnia a fejszét, hideg évszak, sötétség, rossz hangulat ide vagy oda. Sőt. Az új dolgok hatására még a nap is kisüthet legbelül.

Lássuk, az asztrológia szerint kiknek kellene most nemcsak a nappaliból, de akár a komfortzónából is kilépni!

Bika

A Bika imád élni, szereti a jó dolgokat, a luxust. A luxus alatt gyakran csak annyit ért, hogy szereti, ha szépen van felöltözve, vagy szeret jókat enni és inni. Utóbbira – főleg a mai viszonyok között – igen sok pénzt képes elkölteni. Szívesen elmegy egy étterembe, és jó alapanyagokat választ az élelmiszerboltban is, hogy aztán otthon elkísérletezgessen velük. Az idő előrehaladtával, egyre igényesebb, egyre jobban főz, szakértelemmel, türelemmel. Ő az a csillagjegy, akinek a kovászolt kenyere úgy nézett ki a pandémia és a lezárások idején, hogy azonnal fotózni lehetett volna a legmenőbb gasztronómiai albumokba. Nos, éppen ezért javasoljuk, hogy ezen az őszön a Bika továbbképezze magát. Lehet az egy szakácsiskola, vagy egy péktanfolyam, esetleg cukrászati szakiskola, nézzen utána a lehetőségeknek, mert sikerre van ítélve. Még az is lehet, hogy pályát vált, és ő lesz a következő Szabi, a pék.

Rák

A Rák mindene a család, az otthon. Szeret is a négy fal között lenni, szóval őket nehéz lesz leimádkozni a kanapéról. Pedig most jött el az ideje egy kis felújításnak. Akár tervezte, és rendelkezésre is áll a pénz, akár csak megfordult a fejében, de el is hessegette, most lépje meg, mert a régóta tervezett változtatásokat remekül tudja most menedzselni. Még a pénz is összejön valahogy, ha hirtelen felindulásból dönt a variálás mellett, és mesterembert is tud szerezni. Előre ígérjük, vagyis a csillagállás így mutatja: nem fog benne csalódni. Szomszédai, barátai a csodájára fognak járni, hogy ilyen időkben, amikor se szakember, se pénz, a Ráknak valahogy mégis összejön.

Ha esetleg mégsem érzi az erőt, a bátorságot ennyi biztatás után sem, kezdje néhány díszpárnával, esetleg egy új szőnyeggel, és mi pontosan tudjuk, hogy nem fog megállni. Még gyönyörűbb otthon varázsol a családjának karácsonyra, és még a fa alatti ajándékokra is jut pénz.  

Szűz

A Szűz az a csillagjegy, amelyik az összes kötelező olvasmányt elolvasta gyerekkorában. Képes volt az egész nyarat egy fotelben, vagy szerencsés esetben egy nyugágyban tölteni, hogy végére járjon az összes kötelező és szabadon választható regénynek. Ez a hobbija felnőtt életében is kitart, ismerete már akkora, hogy akár könyvet is írhatna. Legalábbis ezt gondolják róla mások, ő azért ennél szerényebb. Legfeljebb nagy ritkán fogalmazódik meg benne, elolvasva egy-két lektűrt kikapcsolódásképpen, hogy ez talán neki is menne. Itt az idő tehát legalábbis egy könyvklubhoz csatlakozni, hogy kibontakozhasson a szakértelme! Fogadást kötnénk rá, hogy a következő alkalmat már ő szervezi. Imádni fogja, hogy hasonló gondolkodású emberekkel van körbevéve, rendszerezhet, elemezhet, szőrszálhasogathat és olvashat annyit, amennyit csak ideje engedi. És a végén, egy könyvklubos házi feladat kapcsán, egyszer csak, véletlenül a saját első mondatát is leírja egy papírra, és onnan nem lesz megállás. Jó olvasást, jó írást!

Kiemelt kép: Getty Images