3 csillagjegy, amelyek szülöttei nem tudják kimondani a szót: „szeretlek”

Persze ők is feloldódnak, segíthetünk is nekik ebben.

Úgy érzed, csalódtál már eleget, és azért nem mered kimondani a bűvös „szeretlek” szót? Vagy ha már évek óta együtt vagy a pároddal, azon gondolkodsz, talán az lehet az oka ennek a hallgatásnak részedről, hogy nem bízol benne, sőt nem bízol senkiben?
Nyugodj meg, nem benned van a hiba, a csillagjegyed tesz óvatossá e tekintetben.

Ez a varázsszó sokaknak nagyon fontos, annak is, aki mondaná, annak is, aki hallaná, szerelmi viszony, házasság esetén a kapcsolat komolyságára is próbálunk következtetni belőle.
Itt az idő megnyugodni, tényleg előfordul olyan, hogy bizonyos embertípusnak valamiért, egyszerűen nehezebb kimondania. Az alábbi csillagjegyű embereknek mindenképpen.

Vízöntő

A Vízöntő egész életében függetlenségre törekszik, és éppen ezért gyakran érzi magát korlátok között a kapcsolataiban.
Ez az oka, hogy valamilyen szinten feszélyezik is a kapcsolatok, úgy érzi, le van szabályozva általuk. Bár könnyen szerelembe esik, és késznek is érzi magát elköteleződni, de az érzéseivel kapcsolatban nehezen nyílik meg. Megadja a módját és az idejét, amíg készen áll beszélni és száz százalékosan átadni magát a kapcsolatban élésnek.
Mire van ehhez szüksége? Komfortosan, biztonságban, szeretve kell éreznie magát, így partnerének érdemes nyitottabbnak és türelmesnek lennie. De a türelem rózsát terem, mi több, a bűvös „szeretlek” szót, mert valójában a Vízöntő jegyű ember a legérzelmesebb és legkedvesebb a világon.

Szűz

Nem is érzelemből, hanem ösztönből mondja ki a Szűz csillagjegy szülötte ezt a szót. Amikor már maximálisan biztonságban érzi magát, és teljesen biztos a saját érzéseiben. A Szűz a tökéletességre törekvéséről híres. Fontos számára a rend, a struktúrákban látás, az állandó kontroll a teljes élete felett. Szereti, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelte, eltervezte. Miért lenne ez másképp a szerelmi életében? Csak akkor képes elköteleződni és ezt megpecsételni a szeretlek szóval, ha a kapcsolat egészére teljes rálátása van, elégedett vele, partnerében maximálisan megbízik, és tudja, érzi legmélyen, legbelül, hogy ez most jó lesz, viszontszeretik, végre elengedheti magát. Amennyiben partnerének van türelme kivárni a bűvös szót, és már miért ne lenne, akkorra biztos lehet benne, hogy őt soha így még senki nem szerette.

Skorpió

A Skorpió imád szerelmes lenni. Szinte szerelmes a szerelembe. Éppen ezért különösen mélyen és igazán szeret, ha megtalálja a nagy őt végre. Mindezek ellenére – és ez neki sem könnyű – nagyon nehezen tud megnyílni és őszintén beszélni az érzéseiről. Ennek az oka annyi, hogy szerelemre vágyó szíve-lelke nagyon sérülékeny is. Emiatt az érzékenység miatt már sokszor meg is bántódott, így legszívesebben a csigaházában tartózkodik fülig szerelmesen és némán. Ha nem ismerjük őt eléggé, azt hihetjük szívtelen, már-már otromba, arrogáns. Pedig ez nincs így.
Ha olvasunk a gondolataiban, vagy legalábbis kellőképpen szeretjük őt és szerelmesek vagyunk, ki tudjuk őt csalogatni a házból, és talán egyszer egy varázslatos éjszakán elhangzik a bűvös szó.

Kiemelt kép: Getty Images