Pedig a legtöbb világsztárnak teljes nevelői gárdája van.

A 37 éves Katy Perry napjaink egyik legnagyobb popsztárja, énekesi karrierje mellett pedig üzletasszonyként is igen aktív: a nevével fémjelzett cipőket már öt éve árulja sikerrel, 2022 januárjában pedig elindította a De Soil márkát, amely alkoholmentes aperitifeket forgalmaz. Az I Kissed a Girl énekesnője mindemellett ráadásul egy kétéves kislány anyukája is, 2020. augusztus 26-án jött világra Daisy Dove Bloom, akinek az édesapja Orlando Bloom angol színész.  

Katy Perry és Orlando Bloom 2021-ben. (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Lifetime)

Slágereket írni, üzletet építeni és közben gyereket nevelni nem lehet egyszerű feladat, de Katy Perry azt mondja, egyelőre nem akar teljes állású dadust fogadni a kislánya mellé. Az amerikai énekesnő nemrég a Smartless című podcastben beszélgetett Jason Bateman, Sean Hayes és Will Arnett színészekkel, ahol szóba került a téma. „Sokat dolgozom, mindig is sokat dolgoztam. Van egy csodálatos dadám, de ő nem teljes állásban dolgozik nekem – mondta. – Úgy érzem, hogy ha lenne egy teljes munkaidős dadusom, soha nem tudnék úgy gondoskodni a lányomról, ahogy nekem kellene, ezért inkább mindig, amikor nem dolgozom, anya üzemmódban vagyok.”

Katy Perry éppen ezért igyekszik úgy összeállítani a napirendjét, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse a kis Daisyvel – a reggelek például szentek és sérthetetlenek. Együtt ébrednek és reggeliznek. „Nem számít, hogy előző este 11-kor koncerteztem, reggel hatkor kelek, és együtt eszünk reggelit.

És igen, van, hogy ráz a hideg a kialvatlanságtól, de akkor is ellátom az anyai feladataimat.”

Majd így folytatta az indoklását, miért nem akarja egy főállású dadára bízni a kislányát: „Kétéves, szóval abban a korban van, hogy minden nap új szavakat mond. És egyik nap néhány olyan szót mondott, amiket nem én tanítottam neki. Ekkor azt gondoltam: A francba, ez így nem jó.”

A podcastben a popsztár arról is őszintén vallott, hogy a szülővé válás hogyan gyógyította be néhány gyerekkori lelki sérülését, különösen a vallási traumáit. Mint mondta, mióta világra hozta a lányát, másként tekint a vallásra.

2017-ben még a The Guardiannek beszélt arról, hogy lelkészek gyerekeként nőtt fel, akik pünkösdi–karizmatikus irányultságú felekezetet vezettek. „Nem hiszek abban, ahogy neveltek. A szervezett vallás nem feltétlenül nekem való – magyarázta a Smartless műsorvezetőinek. – Én egy nagy-nagy útkereső vagyok. Orlando hívő buddhista, minden reggel kántál, így én inkább az ő filozófiáját, a buddhista filozófiát követem.”

Kiemelt kép: Getty Images