Ez a három csillagjegy kiemelkedő önismerettel rendelkezik – ami hatalmas előny a számukra

Ha ismered önmagad, azt is tudod, mit vársz az élettől. Ez pedig az összes döntésedet megkönnyíti.

Mindig is csodálattal néztünk a hiteles – divatosabb szóval önazonos – emberekre, azokra, akik tudják, mi a jó nekik, és azt is, hogy mit várnak el az élettől. Az önismeret minden csillagjegy szülöttje számára elérhető cél, és az is kell, hogy legyen, ám sokan csak hosszas munkával, esetleg szakmai segítséggel juthatnak el oda, hogy tisztá(bba)n lássanak saját motivációikat, belső világukat, igényeiket és képességeiket illetően. Az alábbi három csillagjegyben születetteknek azonban általában ez sokkal könnyebben megy. Magától értetődő, velük született képesség, hogy mindig önmagukat adják, vállalják önmagukat jó és rossz tulajdonságaikkal együtt, és ez bizony sok mindent megkönnyít a számukra az életben. Lássuk melyek ezek!

1. Bak

A Bakok jól mérik fel és büszkén vállalják is saját értékeiket. A tiszteletreméltóság és a tisztelet megadásának képessége, valamint a becsületesség a földjegy két olyan tulajdonsága, amely mindenben vezérli őket, amit tesznek. Ezért a Bak szülötteket vagy boldog, elégedett szingliként, vagy csak komoly, odaadó párkapcsolatban láthatod a leggyakrabban. Nem fognak alkalmi flörtökbe bonyolódni olyan emberekkel, akik nem egyértelmű jeleket küldenek, akiket nem tartanak méltónak egy hosszabb távú kapcsolatra. Az e jegyhez tartozó emberek tisztelnek másokat, és elvárják, hogy cserébe tisztelettel bánjanak velük. Ha ezt nem kapják meg, vagy ha megbántják őket, nem mennek le kicsinyes bosszúállóba – egyszerűen továbblépnek, és örökre leírják a másikat.

2. Bika

A Bika nagyon is tisztában van pozitívumaival és negatív tulajdonságaival is (amelyeken folyamatosan dolgozik), ezért nem fél kimondani a véleményét – még akkor sem, ha az ellentétes a konvenciókkal. A földjegy semmi és senki miatt nem változtatja meg a meggyőződését. Ha egyszer kialakított valamiről egy képet, szinte lehetetlen meggyőzni az ellenkezőjéről. Ez a ragaszkodás a közeli hozzátartozók számára talán néha idegesítő lehet, de leginkább csak csodálatot ébreszt. A tágabb környezet viszont nagyra tartja emiatt a jegy szülöttjét. De ez az oka annak is, hogy az emberek olyan jól érzik magukat a csillagjegy jelenlétében. Mivel olyan szilárdan ragaszkodik az értékeihez és meggyőződéseihez, a biztonság és a stabilitás érzését közvetíti. Tudjuk, hogy nála a fehér mindig fehér, és soha nem lesz fekete attól, hogy változik a széljárás, és ez erősíti a világban való hitünket, amire manapság nagy szükségünk van.

3. Oroszlán

Az Oroszlánok nem vesztegetik az időt arra, hogy másokhoz hasonlítsák magukat. Tudják, hogy számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, tudják, hogy szerethető a személyiségük, és ez teszi őket az egyik legmagabiztosabb csillagjeggyé. Az Oroszlán emberek soha nem alázkodnának meg csak azért, hogy mások elfogadják vagy szeressék őket. Az Oroszlán jegy alatt születettek számára egy potenciális partner csak akkor jön szóba, ha az minden hibájával együtt elfogadja és szereti őket. Ellenkező esetben egyáltalán nem okoz neki gondot, hogy szingli maradjon. Ugyanez a magabiztos fellépés jellemző rájuk a munka világában is. Ha azt látják, már nem a megfelelő helyen vannak, könnyen továbbállnak, hisz személyes fejlődésük, illetve az, hogy munka közben is jól érezzék magukat, előbbre való nekik, mint a vélt biztonság.

Kiemelt kép: Getty Images