Sharon Stone fehérneműben ragyog

Sharon Stone bikinis fotójáért megőrülnek a rajongók

A 64 éves színésznő elképesztő formában van.

A filmsztár az Instagramon mutatta meg testét egy színes, mintás, kétrészes bikiniben. A fotóhoz annyit írt: „Miért mindig akkor kerülök formába, amikor vége a nyárnak?” – mire követői elismerő kommentzáport zúdítottak rá. 

Még Paulina Porizkova szupermodell sem bírta szó nélkül hagyni a bejegyzést. „Hölgyem, maga mindig bomba formában van” – dicsérte Stone-t. 

Az állítólag 154-es IQ-val rendelkező sztár nem most először posztolt magáról kihívó képet: múlt havi, egyik legnépszerűbb bejegyzésén alulnézetből, topless látható, mindössze egy fekete-zöld leopárdmintás bikinialsót és egy a vállára terített törölközőt visel a jól elkapott fotón.

„Hálásan tökéletlen egy tökéletes napon” – fűzte hozzá ő maga, mire válaszul a rajongói dicsérő szavakkal halmozták el: „kívül-belül gyönyörű”, „csodálatos”, „egyetlen tökéletlenséget sem látok” – írták a fotó alá. 

Stone igen fitt, rendszeresen, heti négy-öt alkalommal mozog: pilatesezik, nyújt, jógázik, táncol, de kitöréseket és erőnléti edzéseket is végez. Edzéstervével kapcsolatban 2014-ben úgy fogalmazott: „Minden alkalommal, amikor edzek, valami mást csinálok, az alapján, hogy épp mely területeknek van szükségük átmozgatásra”. De legnagyobb kedvence egyértelműen az úszás: „Nagyon szeretek úszni, a pillangóúszás egy igazán nagyszerű általános edzés számomra, és egy olyan úszásmód, amely összességében nagyon jót tesz a testemnek” – mondta. 

Sportolni persze nem csak amiatt szokott, mert jó érzéssel tölti el, nagy elkötelezettje ugyanis az egészséges életmódnak, ami nála ott kezdődik, hogy minden este nyolc órát alszik, majd reggelire kizárólag gyümölcsöket fogyaszt. 

Kiemelt kép:  Sharon Stone 2022. június 10-én, Los Angeles-ben – Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Legyen sikeres az életmódváltásod, csatlakozz hozzánk! Kapcsolódj be a Nők Lapja Életmódváltó kihívásaiba, szerezz magadnak plusz egészséges éveket, és szállj versenybe a nyereményekért is!